Demokrati, right?

Innan Ni läser inlägget, läs här http://www.aftonbladet.se/nyheter/euvalet/article5269005.ab

Först vill jag bara få sagt att man ska rösta på det man anser vara bäst - oavsett parti! (undantag främlingsfientliga partier) Nu när de är sagt kan jag börja ^^ 

Jag förstår inte riktigt att en del väljer att rösta på piratpartiet. En stor anledning till att inte rösta på dem är att de inte har någon politik, inte de minsta! I ovanstående artikel kan man till och med läsa de! Jag citerar "Partiets politiska strategi är kohandel. I riksdagen är deras dröm att bli vågmästare. Då kan de stödja vilket parti som helst, höger eller vänster spelar ingen roll, bara de får igenom kärnfrågor som medborgarrätt och integritetsskydd." Så de menar, så länge folk ska få ladda ner lagligt från internet - så ska allt ifrån kommunister, miljöpartister, sossar och alliansen få styra? Kalla mig dum, men är det inte desamma som "lägg en röst på piratpartiet och bli kommunist, sosse, miljöpartist och allt i alliansen - på en och samma gång!" Är det demokratiskt?

Att hitta på ett parti som endast driver 3 frågor, och inte bryr sig om resterande x-antal frågor är enligt mig patetiskt. Låt oss leka med den osannoliga tanken att PP får mandat nog att få igenom saker, att Richard Falckvinge blir Sveriges statsminister. Eller något mer aktuellt - kommer in i EU-parlamentet. Jag vet inte med Er, men jag skulle skämas att vara svensk då! Hur ska en sådan person debattera? Klart att han kan i frågor som rör honom - ex FRA, IPRED. Men övriga frågor då? Miljöfrågor? Utrikespolitik? Försvarspolitik? Stödjer han planekonomi eller marknadsekonomi? osvosv, listan är lång. Ska han då säga att "kolla vad vänstern tycker i den frågan, och moderaterna i den frågan" ?!?! 

Jag hoppas att de som tänkt rösta på Piratpartiet tänker om, för Sveriges skull. Om man nu vill att FRA och IPRED ska försvinna, och nedladdning bli lagligt - rösta på något parti som driver fler frågor! För att göra det lätt kan jag säga 2 pratier som vill att det ska vara lagligt att ladda ner - och som bedriver annan politik. 
Vänsterpartiet
Miljöpartiet
Jag stödjer varken vänsterpartiet eller miljöpartiet, men de bedriver iaf annan politik! 

Slutligen vill jag tillägga att sälja röster borde vara straffbart!
(P.S, var upprörd när jag skrev, så ursäkta eventuella gramatiska fel samt starka åsikter!) 

// Upprörda flum som badar i skum


GI-BRÖD

MIn pappa lyckas då alltid köpa det äckligaste brödet. Denna gång hittar jag endast ett GI-bröd i skafferiet. Min hunger är dock för stor föra att detta ska ratas.
Jag kapitulerar.

/sebastian *viftar med vit flagga*

dö!

Igår var det dags igen! Jag skulle ta den härliga 822an från Sund som skulle avgå 09.22...Tidspesimist som jag är vandrar jag hemmifrån runt 9 bara för att vara säker på att komma med, det har hänt att den varit för tidig.

Föregående dag hade bussen varit knappa 10 minuter sen...Detta är dock inget ovanligt men eftersom jag är en människa som lätt blir upprörd (berodde ju lite på att jag höll på att komma försent till mitt kursprov i italienska också) så var jag redan lite småsur på västtrafik och en av deras förare. (Som mååste vara efterbliven på nåt sätt).

Nu stod jag iaf där uppe igår och väntade...och väntade...och väntade!
När den var 20 minuter hade jag förfrusit mina händer men bussen syntes ej till och jag funderade på hur man förstör västtrafiks fordon på bästa sätt. Efter 25 härliga minuter i storm så kom den, fantastiskt! Det var förövrigt samma efterblivna chaufför...
Vad jag ville ha fram med detta inlägg är egentligen att jag till säga att från och med nu har västtrafik bytt namn, jag har 3 förslag:

Värsttrafik
Värsttragik
Värsttragik

min personliga favorit är nr 3...

Just de ja, man kramar inte Eina ostraffat ;)

7Tilda

lufmöte-typ

Ärade bloggläsare,
Idag har jag känt av lycka! :) Det känns som att det har vart fredag idag, fast jag har kvar fredagen imorgon :D Är ledig då!
Kom hem från ett LUFmöte för en stund sedan, och de e sanslöst hur kul vi har det ibland. Julia var övertrött så hon knappt kunde stå på bena, och jag fick anstränga mig att hålla mig fokuserad ibland! POLITIK ÄR SKOJ! iaf i luf uddevalla.

Apropå ingenting, funderar jag starkt på att anmäla mig till en strandpromenad jogg på nationaldagen. Felet e att det kostar 200 spänn, men man får en t-shirt på köpet! Det hade vart kul, ska försöka få med mig luf också ;)

Godaste Natten Till Eder Alla!

sebastian

Man har det bra (egentligen)

Ja ni ser rubriken, och ni har hört den förut. Garanterat. Vi lever i ett utav världens rikaste länder, bäst välfärd och bäst i nästan allt! Har vi ens någon rätt att klaga överhuvudtaget?
Yes very muchos!  Pengar är verkligen inte lycka, end of discussion!

Igår kväll låg jag i min soffa,i världens skönaste ställning, ibland tror jag den e byggd för just mig. Jag hade god musik på, läste en bra bok och käka samtidigt världens sötaste vindruvor. Låter det inte härligt?

Ändå låg jag där med rynkad näsa och allmänt butter när mamma kom in på rummet. Hon sa något i stil med "varför ligger du där och tjurar när du borde vara glad?"

Dessa enkla stavelser påminde mig faktiskt om att jag lurar mig själv när jag e grinig.
Min enkla teori om varför jag e sur när jag borde vara glad är att jag hela tiden fokuserar på mina sämre sidor

jag är inte den bästa storebrodern
jag är inte den bästa kamraten
jag är inte den bästa tränaren
jag är inte den bästa sonen
jag är inte den bästa eleven
jag är inte guds bästa barn någonstans!

Visst är det sant, jag är inte världens bästa mäniska i allt, det är detta jag ständigt hakar upp mig på. Även fast jag vet hur orealistisk tanken egentligen är.
Men samtidigt kom jag på att jag är inte sämst i något där uppe. Det är jag övertygad om. Jag är faktiskt ganska hygglig i det mesta, ganska bra i mycket om man får säga det själv. Och det är detta jag ska fokusera på mer i framtiiiden!

Och nej, jorden faller inte sönder om jag bara får G i Franska.

Life is good :D
ESS JI

!

Vad ska jag säga...Eye damage äger på företagsekonomi! Gah, va bra vi är! Sebastian, du är också bra även om du inte läser fek och äger på det ;)

/En lycklig Anna-Matilda

...

Jag tror jag talar för oss alla när jag säger: Fan va gött inget språk kvar nu! Nästan iaf. Jag vet att Sebastian kommer sakna franskan men icke allas vår madame! Nu är det inte mycket kvar i skolan alls. Bara historian och juridiken! GÖÖTT!

Puss på er / Lisa

jag har en plan!

"funderar på att ramla in i salen, lägga axeln ur led, gråta en skvätt, åka till "sjukhuset" och på så vis slippa provet...en bra plan?"


Denna status har jag just nu på facebook och ja, jag är seriös.
Italienskaprov idag, vill bevisa att jag inte är sveriges sämsta på språk, men kan nog bli att jag styrker det istället...Önska mig lycka till, det behöver jag.

/Tilda

Spökar hos mig?!?

Ibland händer det seriöst läskiga saker, utan man kan förklara det (klart.. finns säkert någon som kan, dock inte jag!) Allt från snurrande stolar i natten till att tv sätts igång :S 

I skrivande stund, då jag skulle meddela att jag, Tilda o Lisa har Italienskaprov imrn - så sätts tv:n igång! Jag var precis på väg ut genom rummet för att hämta lite dricka, så märker jag att tv:n blinkar (den gör de när man trycker på någon knapp) Då började jag leta efter fjärrkontrollen, som konstigt nog inte låg där jag la den senast. Efter kort sökande hittade jag fjärrkontrollen liggandes i en klädhög (?!?) Aja.. så satt jag mig för att skriva här på bloggen. För att få lite stämmning drar jag igång spotify, och DÅ! ser jag att tv:n och de trådlösa nätverkskortet börjar blinka, helt crazy! Och då satt tv:n igång och visade "Kodad kanal" Ännu skummare :S 
Självklart har det en logisk förklaring, dock vet jag inte vad. Men jag misstänker att de trådlösa kortet kommit in på någon konstig frekvens så den satt igång tv:n. Men mysko va de!! 

Åter igen till Italiano. 
Over and out 
// Flum plockar skum

Dagens fail!

När jag skulle logga in på bloggen så skev jag [email protected], och sen mitt lösenord.

Hur dum får man vara?

/ Lisa

Dagens fail!

När jag skulle logga in på bloggen så skev jag [email protected], och sen mitt lösenord.

Hur dum får man vara?

/ Lisa

urladdninng

Hemma igen efter en utgång på cykel. Jag behövde en urladddning. minst sagt.
Jag hoppas bilden speglar min upprördhet tydligt. Det var så det var tänkt.


SJ

hat, extremt hat

Från större delen av dem som drabbats av Eina (men mest från mig tilda, lisa och Louise):
Eina Vi hatar dig!

Ty,

Vad hände egentligen med det vackra ordet "ty"???
Ty, numera cirkulerar endast detta ord som en slarvig felskrivning av det äckliga fjortisordet ordet "typ".
Ty det måste vara svenskans vackraste ord har jag ( och poppe) kommit på! Hädanefter ska "för" ratas och ty boostas.
OM energinivåan hade vart aningen högre då hade jag utan tvekan bildat en tygrupp på fejjjan!

Men nu e den ju inte det, ty jag har kollat över Einskan (franskan) och då bildas melanin, och ögonen vill stängas, pulsen blir lägre och REMsömnen (där man drömmer om einor i bikini) infaller. oziz asså. oziz med zäta.

Bonne nuit mes amis
/sebastièn, ty det är jag.

ps. imorgon börjar jag klockan tolv med nationella muntliga med Madame Eina. whish me good luck.
ps. Demain je commence midi avec le preuve nationelle orale avec Madame Eina. Souhaite-moi bonne chance.

Ty detta var dagens franskaplugg  ;)

förlåt mig mina synder

Jag har inget att blogga om så ni får stå ut med (eller njuta av) att jag är ovanligt tyst på denna sida just nu.

Jag är hungrig.

/Tilda

dagens essemess

Dagens direktrapport från Skåne från min utsända, David. Jag citterar:
hahahaha när skåningarna säger "fel", så blir det fail ju!
Stilla iaktagelser från provinsen med talproblem, även känt som stället där rommes och en viss skåning med frillans vagga  en gång i tiden stod.

/esset i leken

another day another draaama!

Ärade pöpel!
Om gårdagen var småstressig så ska jag se till att denna dag blir min Apatic-day-dag. Jag smått ligger ner i min datorstol och har inte uttalat mig en stavelse på hela morgonen så det börjar bra. Jag kan ju spä min apatism genom att konstatera att min frukost hittills har varit frysta lussekatter som vi bakade i julas! 
Dagens tävling ska faan vara att göra slut på så lite energi som möjligt. Låter det inte kul? Nähe men skit i det då, stäng ner bloggen och rensa webbhistoriken  så fort ni kan!

Föresten, God morgon!
sebastian

pspspspspspspspsp! Ska bara testa om LUF-ERIK läser bloggen genom att önska honom en gudomlig födelsedag! :)

ps 2! Dj-lapesh-david smsa nyss och sa att han skulle ta färjan från skåne till danmark och frågade vad jag ville ha. Jag svarade ett flak öl och kinderäggschoklad! GRejjen var att han skrev att han skulle försöka med det! GLÄDJE!

:)

God morgon!
NU har jag stigit upp ur min varma bädd och det första jag prioriterar är ju datorn heelt klarrt!
Inatt kom jag hem 3 från trägårn såå jag e  väl inte heelt utvilad...
OM ett par timmar bär det av till torp där LUF ska liberalisera torpmänniskorna med liberala budskap, och efter det ett klubbmöte :)

nu vet ni! :)
MINA HJÄRTLIGA HÄLSNINGAR!
/ Sebastian (like lord sebastian)

sugobarnet


Enligt lillebror åtta år var det han som blev "ägobarnet"
och jag som blev "sugobarnet".
Man kan inte få allt, that's life.
/sebatian

god morgon?

Sitter i skolan och väntar på matten och ja, jag visste att vi inte hade någon ekonomi men bor man på landet kan man inte ta en sovmorgon till 09.30. Buss 822 tillåter inte detta.
Jga kan ju säga att jag skulle behövt den där senare bussen, som tyvärr inte finns, eftersom jag försov mig en del i morse. Jag går hemmifrån 07.55 (viktigt att vara exakt;) och mitt uppvaknade idag skedde vid 07.30. Om vi säger såhär: jag brukar gå upp kl 06.15, så jag skulle villa klassa detta som en grav försening!
Jag skulle vilja visa hur det kändes i morse så här har ni Johan Glans:


/Anna-Matilda

så där som det ska vara

Hur ofta får man säga att rätt låt vann? Jag har ingen aning men jag vet att jag säger det nu för Norges bidrag var verkligen outstanding igår. Mycket bra låt, mycket söt kille med ett mycket vackert språk (som man fick höra lite av när han tackade). Ja, det är något med Norge för mig och inte minst det underbara språket!

Inte ens Bosniens bidrag kunnde komma upp i den kalssen som Norge höll igår. Jag är mycket nöjd. Inte bara för att rätt låt vann utan också för att nästa år, vid denna tid, kommer jag med stor säkerhet att befinna mig i Oslo och träffa Europa!

För att inte bara tjata om Norge, även om det är svårt, så tänkte jag även fälla lite kommentarer om resten. Sverige hade ingen bra låt och vi har ju alla fått bevisat nu att Sverige inte förlorar p.g.a. kompisröster utan för att vi har dåliga låtar! Norge gav väl oss typ 4 poäng, säger inte det en del?

Min favorit med Norge, Bosnien H, gjorde inte alls lika bra ifrån sig som tidigare. Låten var ju fortfarande bra och de var värda mååånga fler poäng men det var något...Jag jobbar på att komma p detta och återkommer kanske, eller inte.

Jag måste bara få ur mig detta också: Han som var programledare var lik Ross i "vänner"!

Tack för mig

/Tildaaa

Unionen och unionsflaggan borde återinföras efter detta ;)

!

Fy fan va bra! Nästa år sticker vi till Oslo och träffar europa, är alla på?! Bloggar mer imorron när jag stillat min glädje lite...och förhoppningsvis hittat norskens te.nr (A)


/Tilda

Dagens namnsdagsbarn m.m

Ärade pöbel!
Nu är jag precis hemkommen från Lysekil där vi käkade och vandrade lite grann och varvade detta med stekning av våra hudar. Haha jag och pappa har exakt samma humor ibland och hans sköna spontana infaall får mig att vika mig av skratt när jag är överrtrött, som förut ungefär.
så här var det: Vårat sällskap på 5 personer gick förbi några lönnfeta risiga kvinnor som satt på en gräsplätt och de frågade oss om vi var:
1, en olle
2. en Agneta
Ingen av oss hette ju detta men pappa beklagade sig med en tillgjord röst "va synd för det är jag som är Gunilla". haha de fattade inte ironin alls så dem såg på varandra och man kunde se hur deras (få) hjärnceller arbetade på högvarv!
Innan vi var klara sa dameran i alla fall: "Men ni kan väl säga till Erik eller Agneta att dem ska komma hit om ni ser dem"
Yes sure de lär väl stå deras namn i pannan såklart.

Slutligen vill jag gratulera Ronny, dels till namnsdagen, dels till den mysiga krabban  :)
/ like lord sebästian


uppladdning

Ikväll är det dags för ESC! (orkar inte skriva hela för att jag är en lat människa)
Jag kommer att kommentera hur tävlingen gick senast imorgon. Jag kommer nog kommentera extremt mycket mer, detta är ju trots allt lite av mitt specialämne. det roliga, som jag även sagt innan, är att jag inte gillar musiken...Men det är något med att träffa folk, titta på det tillsammans, rösta och klaga över den felaktiga låt som vann. Jag älskar det!

Tänker nu lägga upp min favorit ikväll. Bry er inte om allt det kommunistiska som finns i den utan bara melodin, språket och den fantastiska sången.


Detta är alltså Bosnien Hs bidrag. Har även en liten kärlek till Norges bidrag (gilla både sång och show) som kommer här:




/Anna-Matilda (som just nu är glad att hon är en tjej för annars hade jag fått en del slagord känner jag x)

dagens namnsdagsbarn!



Dagens namnsdagsbarn är helt klart min goda vän och badmintonpartner (de låter det!) SOFIA EWERLÖF.
Bilden skulle också kunna vara en fortsättning på Lisas illusions-tema..
Hoppas hon har haft en bra dag bland boysenbärssnåren på Uggelhult :)
Nu ska jag iväg till Lûttvick, för en nintendokväll<3

/Eder Sebastian


en glimt ur min och mammas förhållande

Hej!
När jag kommer hem från skolan och min mamma är hemma före mig, brukar jag ofta skrika GODMORGON! (oavsett tid på dygnet) alternativ "En frälsare är född i Betlehem!" Alternativ LILLIS! Min åttaårige lillebrors smeknamn.
 
Men skit i det, grejjen e att svaret jag har fått tillbaka varje gång i minst en vecka är: "Du glömde släcka lampan där idag.." Idag var lampan ovanför spisen tänd. Herregud jorden finns väl kvar imorgon ändå eller?

Lampor är överskattade.

ps. Idag delade jag min hönökaks-macka genom att klippa i tu den. Hihi e inte de lite lustig? ds.
Hepp men skit'it då!
/sebastian

Dagens namnsdagsbarn!


Idag vill jag grattulera Halvar! Ha en underbar dag bland boysenbärssnåren!
/sebastian

upprörande!

Efter ett tennispass läser jag nu dagens GT, där de har ett helt uppslag med "terrorsvensken".
I två spalter hittar man ca 1271329 "svensken", istället för Usama kassir, som är hans namn.
Denna man som råkar ha svenskt medborgarskap, men som knappt kan svenska alls och förmodligen vet nada om Sverige, kallar GT för "svensken" i ren stolthet! YEAH va tuffa vi är som har en dömd terrorist som planerade attentat i hela USA. Gud, han förtjänar inte ens att kallas svensk.
Det värsta är att dubbelmoral-tidningen GT alltid ska skriva snuttegulle historier om dömda mördare; se bara annika Östberg tex.

Jag tycker inte de minsta synd om Usama, han har fällts på alla 11 åtalspunkter av en rättvis domstol. Släng in honom i fängelset och låt honom sona sina synder.

AMEN
sebastian


dagens namnsdagsbarn!

Jaa det är bara att grattulera LInn idag då! :D
 Nu hare jag precis vart och bowlat med hanna, emelie och hanna ungerske kompis Csaba. Han var jättetrevlig och de var första gången han spelade bowling!
HAHA när emelie rapade, skulle jag vara lustig och säga "vilken stor rap" det var såå nära att jag sa "what a loud rape!".
Skönt att jag höll tungan i styr där.

NU ska jag spela tennis.
ajöss/sebastian





mellanakt

Jag hatar dessa dansuppvisningar mm som alltid är när röster räknas. Istället för att titta på detta ska jag bara snabbt uttala mig. Jag har 2 favoriter, dne ena större än den andra.
Först har vi den lite mindre, Turkiet. Jag blir glad av den så det är plus på den!
Nästa stora favorit (min favorit av alla i denna tävlingen) är lite oväntat ett kommunistiskt bidrag från Bosninen H. Hela framträdandet är snyggt och låten är så galet bra. Jag fattar inte ett ord men det låter helt underbart i mina öron...Det som dock tar emot är ju som sagt de tydliga kommunistiska inflikarna. Jag vet inte ens om det är inflikningar eller om hala låten har en kommunistisk text, jag får lära mig bosniska helt enkelt....eller så njuter jag bara av en bra röst och en bra melodi och tänker inte på politik :) (gör jag det annars liksom x)

Allt från er utsända

/Anna-Matilda

ett meddelande!

Er egen melodifestival-nörd-expert sitter på plats och lovar att jag kommer att uttala mig. Kanske inte efter dagens tävling men i alla fall efter lördagen. Så alla: var lugna, jag har läget under kontroll!;)

(första låten suger ju iaf x)

/Anna-Matilda (den nördigaste ni vet men som ni ändå älskar;)

hahahahahahahahahahahaha




Min humor i ett nötskal! Christopher, denna ger jag till dig! (förlåt mig Lisa ;)

Theesdag

Har en tillfällig kraftig humörsvängning här.
Jag ska dock lindra min psykiska labiltet genom att springa fossum-rundan snart.

Iesus hominum salvator.
/sebastian


dagens namnsdagsbarn

Ursäkta mig Sebastan att jag tog över detta för dagen men eftersom jag ÄR dagens namnsdagsbarn så tar jag mig friheten.

Dagens namn: Charlotta

En ful bild på mig:



/Anna-Matilda Charlotta

protest!

Nu får väl ändå Agneberg ge sig!
Vi som går på Agneberg går ju i årskurs 1-3. Nu tror jag dock att mattanterna har missuppfattat lite, det är alltså inte årskurs 1-3 i grundskolan utan faktiskt i gymnasiet. Iaf hälften av folken är ju myndiga!
Nu ska jag komma till varför jag har psykbryt på mattanterna:

De-lägger-upp-maten-på-våra-tallrikar!
Detta käcka började de med i fredags och då tänkte jag att det bara var en engångsgrej. Förstå den stora besvikelsen idag när de där bittra människorna står med monstersleven och håvar upp makaroner på folks tallrikar! När det var min tur att lämna min tallrik så ger hon mig, jag skojar inte nu, ca 10 makaroner på tallriken. När jag protesterat och mumlat nåt om att inte ens en skalbagge kan bli mätt på detta så gav den givmilda människan mig 5 till att festa loss på, för att sen totalignorera mig. Jag har tre teorier:

* Agnebergs nya bantingsmetod har rivstartat.
* Den fattiga skolan har bara råd att ge ut 15 makaroner var, dock får man ta hur mycket sås man vill...Problemet är att inen-vill-ha-den-vidriga-såsen-och-absolut-inte-den-vidriga-såsen-som-ni-kallar-veg.sås!
*Mattanterna vill jävlas med oss (kanske en hälsning från Ralph, vem vet?)



/En upprörd Anna-Matilda!

dagens namnsdagssbarn

Hejhej i boysenbärssnåren!
Den här veckan ska jag ladda upp dagens namnsdagsbarn varje dag! :) Idag var det Märta, alltså tog jag den första träffen på googles bildsök.
Än en gång, Grattis Märta!


/sebastjan

Badminton och annat hot stuff

tjatja i boysonbärskogen!
Igår lördag såå spela jag badminton från nio till över tre i Lysekil, vilket resulterade i en andraplats efter en asajämn final i tre set :) men jag tycker fortfarande att anton är en värdig segrare
typ.

Efter badmintonen stack jag, lisis, tildur och Davfe och bowla. Det är underförstått vem som vann hoppas jag (a).
Sedan blev vi uppkallade till skansberget utav jossee and the friends of her, vilket var angenämnt, synd at de va så kallt bara. En parentes var att jag vill minnas att jag träffa jonna i vår klass där bland en pöpel av fulla 30 åringar.. Kan detta stämma? Well I guess so.

För övrigt följer jag inte riktigt mitt tema med lååååånga djuuuuuuupa inlägg som jag brukar ha på söndagar, Visst är det synd?
NÄHE MEN SKIT I DET DÅ!


 Förrresten, God morgon!
/lord sebastian

hej

Här är den!



Vad ser ni ;)

/ Lisa

...

Här är den magiska väggen!



Någon mer som blir galen?

/ Lisa.. med inslag av Ernst!

Tilda i ett nötskal

Jag tittar på Wipeout-muslekspecial

...Ett typiskt bra program!


/en nöjd A-M

njut !

Vet du varför det inte går att prata i mobiltelefon på sjukhuset?
För att det är så dålig mottagning.



Den ääär ju så klockren xD

/Tilda, vem annars xD

Jag kommer ut...

... med att jag tycker Veronica Maggio är riktigt snygg!
För snygg för att ratas.

/sebastian

Unik på mitt sätt .

Idag har jag besökt Uddevalla sjukhus, i 2 timmar och 15 minuter för att vara lite mer exakt.

Allt började med att jag gick till en naprapat. Han ville ha röntgenplåtar så jag gick till ortopedakuten. Först blev jag sänd till 5e våningen. De sa att jag skulle gå till 4e som i sin tur sa att jag skulle gå till 2e. När jag gick ner och frågade i receptionen igen så blev jag skickad till entréplanen. Väl där fick jag prata med en sköterska som sa att jag skulle gå till en vårdcentral...man får ha friska ben och ett bra tålamod för att överleva på det där sjukhuset!
Efter ett tag gav hon iaf med sig och jag fick träffa läkare.

Som de flesta vet så går ju min axel ur led, a lot! När läkarna såg detta blev de jättefascinerade och det slutade med att 3 läkare + en på telefon ivrigt iaktog min ömma axel.

Detta har nu lett till att jag ska träffa ännu en specialist + röntga igen + försöka få en symptom för denna märkliga åkomma...allt går runt en vända till. Jag vet att jag inte kommer att få en bättre axel ändå, men de kan ju försöka om de tycker det är kul.

/Anna-Matilda

Ernestine

Hej igen..



Tycker det är mysigt!

/ Lisa

IQ, kan räkna upp till 100

De som såg Lisa och mig i caféterian idag undrade nog hur socialt missanpassade vi är...2 st sitter och tittar rakt ut i luften för att ge ifrån sig några suckande ljud ibland. Nej, vi var inte deppade. Vi försökte komma på vad den mörka killen i House hette. Det tog säkert 20 minuter innan Lisa utbrast Foreman och vi kunde fortsätta med våra liv (eller liknande) igen.


Detta kallas nödvändig information gott folk!

/Tilda


frick

Jag sitter här och funderar på om man kan kräva sig själv på skadestånd för typ vållande till kroppsskada eller liknande.
Igår hade vi en rolig gympalektion som jag nu starkt ångrar att jag var med på. Detta beror på att jag vred till min sämsta axel, inte kul! Låt oss säga att den inte mår bra nu. Den mår ungefär lika bra som jag gjorde under påsken. (För de som inte vet hade jag magsjuka)

Imorgon blir det naprapaten.


/Anna-Matilda

Illusionera mera

Kan berätta för er att det ska finnas 9 st ansikten på bilden... Den apatiska räven har inget med dem att göra ;)



Det finns många konstiga bilder här i världen mina vänner!

/ Er illusionerande vän Lisa

Nattens väktare

NÄMEN :O här skrivs det ännu en gång. Med tanke på att mitt självförtroende är på topp idag, kan jag stolt säga att jag gjort extremt mycket nytta! Jag har lärt ut MA-A knep och knådat ihop lite formler som faktiskt fungerar för bl.a. skala och potenser! Känner att jag har åstadkommit något. En starkt känsla av välbehag sveper igenom den tysta och kalla natten hemma hos Flommie. ÄLSKA NATTEN <33

*Det var en natt när alla sov* 
// Flumsk med punch

cykelsebbe

Hej!
jag måste berätta om min nya livsstil: Cykling.. Med risk för att låta som en femåring som precis lärt sig cykla bekänner jag detta. Jag älskar att paniktrampa ner för backarna till skolan, speciellt idag, då regnet piskade mitt ansikte påväg ner! Jag kände att jag levde!
Alla tanters medlidande leenden, alla fjortisars "du ä en idiot" blickar och alla bilförare som jag antar tänker "De där måste vara en sällsynt hurtig och miljömedveten grabb".
Min ryckiga körstil, mitt hår som de ser ut som bllixten har slagit ner, och framförallt min fasta kisande morgontrötta blck som e fäst mot vägen.
Det är just denna sletna risighet jag ÄLSKAR! <3
Sympatiblickarna/idotblickarna e värt varenda tramptag.

Föresten har jag och stengårdis ett vad om vem som har de fetaste vaderna inför beach 09! Snacka om vad! 

störd?? ..ICKE
sebastian "like lord Sebästian"

ps.jag och david cykla till lane idag efter att jag cyklat fram- och tillbaka till I17


äckligt bra

Jag håller med Romme, självkänslan är på topp!

Idag har varit en sådär bra dag som man inte riktigt förtjänar ibland, men idag  förtjänade jag det faktiskt!
* Soft dag i skolan.
* Gympan var askul, dock är min axel totalt söndertrasad nu men med lite tejp löser sig allt.
* Kören gick äckligt bra de 30 minuterna som jag var där
* Körlektionen gick jättebra, inte en enda panikatack vilekt är mycket bar med tanke på min minst sagt nervösa läggning.
* På hemfärden träffade jag Christina, som är en av de absolut sötaste tjejerna jag vet!

Ja, idag var trevligt:)

Just de ja. Kan någon berätta vad det är för speciellt med 5e maj!? Jag har haft en känsla hela dagen men jag vet inte vad det är! Tacksam för upplysning;)

/Anna-Matilda


Flommie goes dagens hjälte

Har inte bloggat på ett bra tag känner jag. Men nu så är jag igång igen!

Förutom allt man har i skolan, så har det inte hänt så mycket. Skola, träna, sova - om och om igen. Fast helgerna har varit lyckade =) Valborg tillbringades ute i Lysekil (oväntat...) och blev mycket lyckat! 

Till dagens händelse. Efter ett roligt idrottpass väntade duschen. Inget speciellt med det. MEN! när jag skulle gå därifrån så upptäcker jag något som hänger på en bänk. Självklart ville jag kolla vad det var - och vid en närmare titt såg jag att det var ett armband! Mot receptionen med "I hate French" Lord Sebästiän - för att en glömsk själ förhoppningsvis skall få tillbaka sitt armband. Okey.. lär inte få nobels fredpris eller något.. men mitt samvete mår iaf bra och jag kan med lätthet utse mig själv som dagens hjälte! 

/Flommie med självkänslan på topp  

...

Här är dagens illusion!



Hur många ansikten er ni ;)

// Lisa

...

Jag älskar illusionsbilder.. ni kommer få se många framöver!



/ Lisa

det är inte bara glas i kycklingen...det är sprit i frukten med !

Jag har nu för andra gången inom ett års tid suttit och ätit mig full på ananas. Okej, jag överdrev väl lite men jag ska förklara mig.

Jag kom nyss från ett Cactuzbesök. Dessa besök brukar lämna spår av lycka, välmående och mätthet. Jag brukar ta min specialare, en grekisk sallad - oliver + ananas och resultatet brukar vara mycket väl godkänt.(precis som mitt historiaprov mohahah, var bara tvungen att flika med den x)
Idag hade nog dock ananasen fått ligga en aning för länge och jäsa till sig eftersom den luktade och smakade sprit. Detta är som sagt inte första gången detta händer. Exakt samma sak hände mig när jag besäkte Pizzeria Italia förra året...

Är de militanta veganerna även sura för att vi äter ananas i samhället mån tro?

/Happy thoughts from Anna-Matilda

Vreden Över Människors Ofrihet

Jag läser på aftonbladet.se att en 19 årig iransk kvinna har hängts -mot sitt nekande-  för mord. Jag kan inte tänka mig att rättegången har varit speciellt rättvis med tanke på att hon är kvinna i Irak,kvinnorna bär skulden till allt där. Men egentligen bryr jag mig inte om om hon var skyldig eller inte, utan straffet i sig. För mig är dödsstraff, hur illa brottet än må ha varit helt oacceptabelt. Ingen har rätt, inte ens en hel stat, att ta någons liv. Livet är heligt!

Personligen. de må låta radikalt- skulle inte jag protesterat mot en en Usa ledd invasion av denna äckliga diktatur. Tvärtom Iranierna har en gång varit ett fritt folk så de har alla förutsättningar att bilda ett öppet och tolerant samhälle i frihet.
Många är väldigt duktiga med att kritisera Usa med fleras invasion av Irak. Visst den kunde gått mycket bättre till väga, det är sant. Men just nu byggs det faktiskt upp en bestående demokrati där alla minoriteter respekteras, inklusive kurderna, som var nära utrotas av Saddam Hussein. En triumf för de mänskliga rättigheterna skulle jag vilja säga.
Samma sak håller på att hända även i Afghanistan.

Förtrycket måste krossas och FN måste visa vilken sida dem står på. Vi har trots allt ett ansvar att hjälpa människor som far illa på vår jord. Och detta ansvar har inte bara USA de fullständiga rättigheterna till utan hela världen.Även fast USA är mer handlingskraftiga helt klart.

Stilla funderingar en majafton signerat sebastian


han håller mig på mattan!

Nyss hemkommen från grillningen hos anna ligger jag här i sängen med våfflat hår och ett kilo vax! Tack luddie!
Funderar starkt på att kolla på robinson som jag tyvärr missade förut, men jag får sugfa på den än stund. kanske ska jag spara det HÖGA nöjet tills imorgon ;)

Innan jag drog till anna skrek jag till mamma att jag kände en sorts lycka för ögonblicket, vilket e underbart!
minuterna efter ber jag lillebror åtta år komma in på mitt rum och shejjka til bob sinclar. MItt under eufori dansen slår jag då sönder min taklampa, och stämnigen sjönk snabbare än zimbawes valuta!
Åter till ruta ett, min gud håller mig i schack.

nu ska jag sova,med me myself and I, vilken lycka!
Adjö
/sebastian

"Livet ska vara som för en fjäril, en sommardag"

Jag vill passa på att tacka hela mitt underbara "gäng" (nej, vi ägen inte MC x) för gårdagen.

Cortègen var bra i år, det bästa var lätt tingelingvagnen! Jag vet inte va ni andra 3 säger men jag tyckte att gårdagen var perfekt. Bästa vänner, varmt väder, folkfest och humor, kan det bli bättre? Kvällen blev inte sämre när vi kom hem till Uddevalla igen och grillade med Christopher, David och Jens och jag fick äntligen dra några ordvitsar utan suckar;)

Idag är det också en bra dag. Jag vaknade kl 11 (jag vet, 11 är ju hela dagen för mig!) och gick upp till gräsmattan där Mollie och jag utövade freestyle i över en timma:)
Efter detta har jag legat på gräsmattan med underbar musik i öronen och bara varit.

"It's a beautiful day"

RSS 2.0