En blondins värld



En ANNAn del av göteborg-bloggen e nog den coolaste bloggen jag vet. Den tipsa mig just nu om denna bloggen som ni kan läsa HÄR.
Kvinnan på bilden är ett lysande exempel på ett tacksamt offer. En person som lägger ut hela sin integritet och personlighet, hennes bröst och rumpa alltså., mot ZERO ÖRE.
Men den underhåller mig och man känner sig plötsligt lite förnäm. Lite för mer. Som svenska akademien som fnyser åt blaskiga pocketdeckare. Jag är Horace.

Still rock Strawberri, snart kanske dem ringer från tv4, du kanske får jobbet som stolprovare.
Good luck.

/sebbe


PS!

Glömde skriva att jag blev uppriktigt upprörd när jag hörde att the king of pop hade dött..
Men sedan kom jag ju på att vi har kvar Anna Book i alla fall.
Thank God!



 

/Sebastian

090627

Idag har jag gjort nada! Det känns helt okey faktiskt. Igår  var jag i Strömstad och kampanjade lite med Frida. Vad jag inte visste var att hon hade bestämt intervju med strömstad tidning! Men jag tror jag sa bra saker till journalisten.
Men efter ett par timmar tröttna vi och stack och bada, så vi gick till ett super juste kallbadhus. Väl där såg jag för första gången i mitt liv ett grovt fall av anorexi. En tjej i 20 års åldern som max kunnat 20 kilo! Det var som ett skelett med skinn så att det räckte precis för att täcka benen. Det var sorgligt att se..

Sedan stack jag till skeppan för att fira Lisas Christopher som fyllde 20! Han fick en fläckt som kunde spruta vatten i 20 årspresent utav mig.Jag tror han är evigt tacksam. Eller nej jag vet.

Idag ska jag till sund för Tess (TIlda kallar henne så, vill inte verka ytlig) fyller år. Jag ska sova i tildas mammas syrum i natt så om jag inte kan sova kan jag sätta mig vid hennes vävstol och väva en matta, eller brodera något snyggt.
Eller nej jag ska passa på att ta med mig fullt av trasiga strumpor så kan jag lappa dem i natt :D
Nytta och nöje kombinerat, kan det bli bättre?

Bränn er inte!

sebastian

Sammanfattning



Ännu en bra dag!

/Anna-Matilda

SUND




Yes igår bar det av till sund, jag + Lisa-->Tilda. Så här ska man ha det när man har det som sämst är våran sammanfattning av hur härligt det var.

Gårdagens höjdpunkter:
--> Den galne tysken, Herr Mügger strax under 100 år kommer till bry(ü)ggan och börjar skryta om sin holländska cykel. Dagens grattis till tanten som fick honom som sällskap i säkert en timme.

--> En tant kommer och får nästan hjärtstillestånd när hon ser tildas fina badmadrasser.

--->Lisa säger de numera bevingade orden "Vatnet under bryggor är alltid så grönt"

Idag ska stekeriet fortsätta fast på skeppan!
jag är fikaansvarig, räkna med russin och loka päron.

/sebastian

tennis, bad och träning

Rubriken är en ingredienserna för en bra sommardag, Idag har det alltså varit en mycket bra sommardag. Sov tilll tio, kolla lite på de sedelärande programmet seventh heaven i sängen. Kändes bra att att pästen fick skillsmässoparet att komma överens igen :)
 Sedan tennis och bad och avslutning med en löprunda på fossum. Har också lyckats laga mat och städa!
De här gjorde han braa idag :)

Imorgon ska jag till Anna-Matilda, får hoppas att stoffe och lisa och ansluter sig till vår muntra skara. Jag och Mollie ska äga badandet!

från universeum
STAY COOL
sebastian


...

Lust att skriva något sensuellt och känslosamt just nu. Känner mig lite sådan så här sent på aftonen. Dock kan jag ju inget så de faila ju ganska grovt.
Tack för mig
SJ

Universeum

storebror är galen idag!!
//hampus

Ja detta är hampus ord när jag bad honom att skriva något. De galnaste jag gjort idag var väl att jag gjorde sönder två mackor när jag skulle smöra dem. Jag är ingen smörare..
idaag ska jag dave och hampe dra till universeum och det ska bli råååligt. Gick  i åttan sist gång jag var där tror jag :P
hampus typ dör av rastlöshet och längtan till universeum som han beskriver som paradiset på jorden. Hoppas han inte blir besviken.OM inträdet kostar 170 spänn då ska de bannemej ligga i nivå med det!

ADJÖKEN
SJ

sunday bloody sunday

Jag vill först och främst tacka för midsommar! Tänk vad tråkigt livet hade varit utan er som förgyllde den kvällen!

Idag då. Jag ska inte ljuga, idag är en skitdag! Det är helt enkelt en obra dag och jag har ingen aning varför...Jag tror det började med att jag åkte till klubben men fick åka hem direkt igen bara för att himlen hade öppnat sig. Åska och regn på planen är sådär...

Nu har jag städat mitt rum, vilket inte gjort mig gladare. Så nu är jag sur och har dammförgiftning!

Funderar seriöst på att gå och lägga mig och bara sova bort dagen, inte så smart men det behöver man inte alltid vara. Men, eftersom jag gärna vill vara smart, ska jag nu rycka upp mig och gå en minst sagt välbehövlig promenad!

/Anna-Matilda

MIDSOMMAR!

Nu är jag hos dave, han har precis deodoranterat sig och dahl spelar elgitarr.
Nu kör vi!!!

/sebastian


Glad Midsommar

Regndropparna "smattrar" mot fönsterrutorna, temperaturen börjar kämpa sig upp mot 12 grader och den inte alltför lyckade kakan står i kylen (täckt av folie för att försöka dölja misslyckandet). Mina damer och herrar, det är den nutida klassiska midsommaren som är här...Och jag är jätteglad!

När jag var liten bestod denna dag av firande på torpet med massa människor, lekar och solsken. Kärlek på det.  Idag består firandet med massa andra människor, regn och partyhattar. Kärlek på det också.

Jag har funderat över en sak. Den där traditionen involverar plockning av 7 olika sorters blommor, en gärdesgård och en kudde...Jag har ju aldrig varit en sån som gör sånt men funderar på att testa, jag kan ju inte veta om det värdelöst förrän jag har provat.

Glad Midsommar allihopa! Jag hoppas att ni har lika kul och mysigt som jag kommer att ha det :)

/Anna-Matilda med prästkragar i håret och sommarkänsla i hjärtat.

reflektion!

Jag vet att jag sakta men säkert äter upp den här bloggen. Men ifall de blir för mkt får ni slänga ut mig, byta lösenord helt enkelt. En juridik-samhällare klarar sig alltid ensam! ;)

Igår gjorde Israelspremiärminister Netanhu ett utspel som av omvärlden först tolkades som världen största fredsinitiativ. Han erkände nämligen en tvåstatslösning; en palestinsk och en judisk stat.
Jag dör! Hur jävla dum är man inte om man inte tycker man inte accepterar ens deras rätt att existera? När dem fick sitt område i palestina var det tvåstatslösningen som gällde. Att kräva hela mellanöstern när dem borde vara glada över den del dem fick är både girigt och dumt.

Men jag är en stadig israelvän ändå :P

NU till netanyahus krav!

- Ett odelat judiskt Jerusalem (jag håller med!)

- Erkännandet av Israel som en helt judisk stat (va händer med de 20 % som är palestiner. Ska de rensas bort som de själva en gång gjorde?)

- Fortsättandet av att bebygga  de judiska bosättningarna på palestinska västbanken (inte bra, västbanken är palestinsk enligt alla avtal! )

-
Alla palestiner som flytt under kriget 1948 får inte återvända (inte okey!)

- palestinerna ska inte få kontrollera luftrummet och ett vattentätt stopp för vapenimport (vapenimporten från Iran måste omedelbart stoppas. delvis ett rimligt krav)

- Palestina ska vara helt demilitariserat. (mellanöstern är en krutdurk, så gärna för mig, i allafall begränsning av deras vapentillförsel från Iran)

Men Annars en stor flopp Netanyahu!
Icke godkänt, icke okey!


...

.. ja jag hade problem med att stava till intelektuell där nere xD inget konstigt med det!

På sant alltså

TJA!
Den snygga kvällen spenderades på lindesnäs med dave. I brist på annat knyckla vi ihop mina våta strumpor och helt spontant började spela wolley-ball till bobbans "no woman no cry".
Det kändes bra :)

Måste sett stört ut dock, precis som jag lär har gjort heeela helgen!

MEN!!!
Jag har en intelektuellt finkultrell sida också måste sägas! Vill bara komma till det att jag snart ska krypa ner i min bädd och läsa "vandrande stjärna" av förra årets nobelpristagare i litteratur Jean-Marie Gustave le Clézio. För tidigt att avgöra om den e bra, men den växer.På sant alltså
sebastian

panik

Jag har nyss upptäckt att jag fyller 18 om mindre än 2 månader...Hur mycket jag jag i körkortsboken?! 0! Jag kan ingenting, guud detta kommer sluta i katastrof.

Som ni märker så går denna dag i panikens tecken. Jag har bl.a. ödslat en timma på att leta som en idiot efter min nya kamera...Sen ringde min mor som kommit på att den låg i bilen...
Jag har även spillt tomatsoppa på mig, gått in i en dörr och ramlat ner i vattnet när jag var ute och gick med Mollie. Jag tror inte att jag ska göra så mycket annat än att sitta idag, det känns inte så.

Helgen var förövrigt jättebra, det blir aldrig tråkigt hos och med Lisa;) Midsommar kommer spenderas i Ljungskile och det kommer bli jättebra :)

/Tilda

MÅNTAG

GODMORGON vänner!
NU har jag precis stigit upp denna första einafria måndagen detta jordsnurr. Känns bra.  Dock har lillebror suttit vid sängkantaen i ett par timmar och tjatat att jag ska stiga upp. Jag ska passa honom idag och har lovat att cykla till Bjursjön med honom. Väldigt kul.
 


/sugobarnet & ägobarnet


dagen-efter-dagen

Som rubriken lyder var det party-hard igår hos lisa. Väldigt kul, jag fick också stimulerat min vrickade humor med tanke på att stoffe råka befinna sig i samma hus. Brittsommar var temat för våra skämt resten av kvällen. Skämten handlade alltså om lisas udda granne britt.

Idag har jag vart ute med morbror och pappa i båten. Vi åkte till en steril livlös liten ö utanför lysekil och lagade mat på gasolkök. Min fader kan då laga gourmet överallt!

Vidare läste jag mitt horoskop i dagens söndagsbilaga. Veckans råd til väduren var att jag ska hålla takt och ton i alla lägen i veckan.

Synd att man e född med taktus-dövus-samtus-tonus-dödus. Ni lär inte missat mina epileptiska moves igår
Sorry.

/sebastian

HARRYS SNART!

TJABA!
Snart ska jag dra iväg till Harrys för att avnjuta en middag för att fira att tvåan tillsist är slut!

By the way har jag sagt att jag är cool?
Kanske underförstått.


TJINGELING

MR ESS&JEJ


Hjärncellerna i sommaride

God Afton!
Jag plågas just nu av huvuddvärk, vilket jag absolut inte tycker jag är förtjänt av. Men vår herres vägar äro outgrundliga. Detta hindrar mig inte att skriva lite på eyedamage. hörde jag ett "JIPPIE"? hepp..
Va har hänt för lustigt i sebastians liv idag då kanske ni spontant undrar ?
 Hm.. vänta kan radda lite lustigheter...

- Läste Carl Bildts blogg nyss (inget att hånas för)
- HItta tre dunder-särskrivningar i dagens metro på bussen (har sommarvikarierna redan börjat?).
- Hitta en Carina Berg look-a-like i Torp magazinet (vem fan läser torp magazinet)
- Och hitta ett par ascoola skor på rean på jack & jones (köpte dem inte)
- Gurre fick en ny pinne. Gurre blev ilsk (FÖÖRLÅÅÅT)

Alltså en mycket händelserik dag, med en överstimulerad hjärna därav huvudvärken?
Eller tvärtom.

/sebastian patrik claës-göran Johansson


ANNAn del av göteborg

MIn nya Kärlek e Anna Braun som bloggar för 1000apor.se! Sveriges coolaste blogg no shiet!
Läs den, älska den och njut, men hon e min! hehe

SJ

äntligen !

Nu sitter jag vid denna datorn för sista gången innan sommaren. Är uppe vid SP2Es (snart SP3E) skåp. Jag har nyss tömt mitt överfulla skåp och ja, väskan blev tung efter denna storstädning.

Idag är det sista dagen i skolan innan sommaren =D

/Anna-Matilda

can'tstopblogging

Dricker glögg just nu. Det känns fel att dricka glögg nu! "/

SJ


SERIÖST

SERIÖST
varför heter jag "theeluxiest" på bilddagboken?
99 % av gångerna blir de ju ändå "theelxusiest", "thheluxiest" eller "theeluixest" !!!
Herregud va tänkte jag med, kunde man komma på en svårare bokstavskombination? Detta måste åtgärdas, för min psykiska hälsas skull framförallt.
Något som glädjer mig iaf är at de finns dummare människor. Take a watch!
Alltid något
/...om man har pengar i fickan eller ett ESS i sin ärm!

090610

Bästa blogg!
Dagen har än så länge inte vart att klaga på. Psykologiläraren maila i morse

"Hej! 
Jo det här håller MVG-kvalitet, och den förra var ju också bra, så det är inga problem att sätta MVG. 
Trevlig sommar! 
/Andreas"

Mer sånna mail tack!

Stör mig dock på att Eina inte vill säga vad hon ska ge mig i betyg ännu. Antagligen ett G, men feg som hon är vågar hon inte säga det till mig. Kärring.

Vidare betalade jag in dagens kulturbidrag i form av 2 kronor i förseningsavgift till bibliotket. Så nu kan jag sova gott i natt efter denna särdeles goda gärning! =D
Hoppas på att jag kan få ut något kul ur denna sletna dag annars. Med låga förväntningar fortsätter jag min resa mot framtiden.
Ger också ett smakprov på vad sebastian kan göra med en gammal tröja+textilfärger!

CIAO! 
Sebastian
 

gah !

Nu ska jag blogga. Har dock bara 10-15 minuter på mig, sen dör batteriet.

Idag, när mamma och jag väntade på tåget mot Göteborg, ringde Janne mig. Nej, det är inget konstigt med att min klf. ringer i tid och otid xD.
Han skulle bara ringa och tvinga med mig och min klass på f'ckin' avslutningskul ,med festis och färglada kläder, på torsdag! Förstå ilskan över att 16-19åringar ska springa omkring och leka med en festis i ena handen och en äcklig grillad korv i andra!
Det som var ännu mer upprörande var att vår klass faktiskt skulle få slippa denna fåniga tillställning men efter att någon äcklig lärare skvallrat till rektorn så gör vi inte detta...Det är som om hon v-i-l-l bli hatad! (vår rektor är en Einagillande hon)
Jag vill ändå tacka Janne för att han försökte rädda oss och jag hoppas vid min obefintliga gud att han närvarar, annars blir det ingen blomma! xD


/Anna-Matilda (som förövrigt ska klippa sig imorgon;)

Ps. Jag tänker inte ställa upp i nåt meningslöst lag.

(många utropstecken i detta inlägg)

En kommentar om valet

Först och främst vill jag gratulera mitt och rommes parti, folkpartiet, som knep hela 3 mandat! Ni kan kalla det Sebastian Johansson effekten.

Men något som är beklagligt. ja, jag vågar använda det uttrycket är att piratpartiet fick hela 7 % av rösterna. Svenskarna, speciellt min generation är så otroligt lata och naiva. jag generaliserar förstås. Många orkar inte ens egna 10 minuter att sätta sig in i europeisk politik och politkiska frågor. Att rösta pån ett parti med en fråga, som dem inte ens har konkrtea lösningar på är för dåligt! Jag kan tänka mig att mindre än 1 % av frågorna nere i parlamentet kommer att handla om fildelning. Vad vet väljarna om om hur piratpartiet kommer ställa sig i de övriga 99% av de europeiska frågorna? De vet varken jag eller du, och säkert inte inte piratpartisten som snart ska skickas ner till Bryssel.

Jag tycker denna brist på engemang är ett hån mot alla världens folk som lever i diktaturer världen över. Detta med risk som att låta som en präktig 12 åring med glasögon väldigt hårt upptryckta.
 Men det är verkligen så, människor världen över kämpar för rätten att rösta med livet som insats, samtidigt som många inte orkar lägga en minut ,eller ens göra ett facebookquiz på att ta reda på vad man tycker i politiska frågor.
Visst det är bra att folk röstar på piratpartiet, istället för att inte rösta allt, men piratpartiet är inte det ända partiet som vill legalisera fildelning. Ganska många kandiater är för fildelning.
44 % röstade av de röstberättigade röstade det är bättre men fortfarande dåligt.

slutligen vill jag uttrycka lite sorg mitt i glädjen att junilistan åkte ur. De var ett bra och hederligt parti som gjort såå mkt. Dem förtjänar platsen bättre än piratpartiet tycker jag.

/sebastièn

Vote or die!

Yes diag ska jag utnyttja min demokratiska rättighet(skyldighet!) genom att rösta!
Jag akn ju säga att de inte e maarit som får min röst, de blir så ingen eukramare överhuvudtaget. Eu måste förändras grundligt och jag tror inte marit e rätt person för detta. Men det finns andra bra folkparti-kandidater :)

Skulle viljat gå en jättelång promenad idag också, synd bara att mina hälar blöder av skoskav.
Ska dock ta mig till röstningen om jag så ska kräla dit!

MINA BÄSTA ÖNSKNINGAR OM ETT GOTT LIV!
sebastian

FREEITAG I'M IN LOOOOVE

Hejhej bland boysenbörssnoren!
Idag steg jag upp ur sängen med inbillningen om att jag skulle få handledning hos min psykologilärare runt 9. Väl där visar det sig att han inte skulle komma idag... Men som tur var serverades gröt, jaffaapelsiner och även päroncider att förstära! Tröstätning DELUXE is the shit!

Sedan drog jag och MAAAAMI till torp och storhandla både mat och kläder, vilket behövdes! Dock är mina pengar borta med vinden nu men jaja.. en parentes e att när jag snacka med martina vid obskorven kommer annettte forsberg fram och frågar om vi har klassråd! haha hon e föör skön!

Nu ska jag städa sedan ska jag träffa vännerna. Inbillar jag mig.
Ciao
sebastian


ps. vill understryka att det är min tröja inte mina kallingar som jag lyckades få med. fokus på kläderna nu mina vänner :) hehe


lycka fångad på bild



Liseberg, källan till lycka. (bieffekt: trötthet)

/Tilda

STUDENTEN IDAG!

Herregud va roligt vi hade det igår! Va på liseberg med de eyedamagedeluxe (inräknar alltså Phille och Stoffe) och de kunde inte blivit annt än bäst! Var dock tröttare än Maarit Paulsens lever de sista, men kul ändå!

Idag är det studenten, jag ska själv uppvakta min gamla grannne Emmy som nu tar studenten från samhäll friskvård.
är dock inte nere vi agnebrg för mami slutar inte förän 4.
Annars har jag fortsatt med min megauppsatts som handlar om min och mormors relation/konflikter/olikheter. Arbetet är riktigt kul och de har verkligen hjälpt mig förstå hennes synsätt på saker och ting. Läraren tycker om arbetet så jag ska verkligen fortsätta kampen att spiiika ett MVG i psykologi b.

jaa, då vet ni så att säga.

dagens citat à la Tilda
~allting har sin ende, men korven har två och Lidls vanskapta korvar har 3~
C
hristopher =)


nu bär det av .

Nu är det sista provet för i år (förutom matten för bara mig på måndag :P) avklarat!

Nu ska hela eye damage + christopher + phille sticka till Liseberg! Finns det något bättre sätt att fira sista provet än att åka balder och krocka med radiobilar?

Nu ska vi inte till skolan förrän på torsdag (förutom ag då som fortfarande har ett matteprov att ta hand om på måndag) så vi kan väl säga att lovet har börjat!

Tjaaaaa ;)

/Tilda


Reklam, reklam reklam...

Reklamer som borde förbjudas:

Dulcofibre reklamen!

"Sås ska det va"

Alla jävla mascarareklamer

Scan men den skrikande gitarrspelande människan!

Alla JÄVLA magyoghurtreklamer!!!!

Neutrogena visibly clear- åt helvete med dubbade reklamer

// Anonym reklamhatare Lisa

lila,gul och ganska vit


Jag ska skriva nåt vettigt här snart, ska bara komma på nåt först. Sebastian föreslog att dra upp min relation med styvmorsvioler...vi får se på den ;)
Jag håller på att skriva andra texter än bloggtexter nu så vi får se hur mycket jag får ut på denna sida. Jag återkommer

/tilda

asakonstig dröm jag lovar!

Ärade läsare!
Jag vill börja med att berätta om min weerdo-dröm. Det jag minns är att jag var vid Bjursjön, och där hitta jag ett monument som kan vart en bronspjäs vi har hemma förstorat  100 gånger! i alla fall "vaktades" denna av tre  biffiga korpar. Dessa tre tog mamma sedan hem och gav till mig trots att jag tyckte dem såg läskiga ut. Jag reagera förstås inte att dem kunde flytande svenska, nejnej allt helt i sin ordning.
Men det bestående minnet från denna dröm torde ändå vara Gurres min (min underlat) totalt jävla skräckparalyserad är en grov underdrift när han såg sina nya husdjursvänner! haha 

De om detta.
Idag har jag hunnit med att baka, bada och plugga, det gillar vi. Dock apatiskt trött nu!
tackochhejleverpastej

Ess-jii

ps. kolla gurres fjortispose! ds.

RSS 2.0