ALLHELGONA OCH JAG RESER MIG UR GRAVEN!

Ärade pöbel och ridderskap!
Ännu ett år har vår gode herre välsignat oss med ännu en allahelgonafton. En dag att minnas och bearbeta sorgen efter hädankallade människor. Jag har inte endaste grav att plocka undan löv vid. Ingen att gå och tänka på. Zero anledningar att fira alltså. På något sätt skulle det vara fint och ha någon att sörja när hela högtiden bygger på det. Det ligger något fint och värdigt i att sörja.
De om detta! Igår va det ferre på harrys för hela slanten. I kön till harrys träffar jag ett gäng platinablonderade bonntöser från nordvästra färgelanda förmodligen som alla ställde samma fråga:
Vet du om att du är inklädd i toapapper?
jag svarade:  JA MEN FÖRIHELVETTE HAR NI SYNPROBLEM? Hur svårt kan det va för erat förbannade inavlade syncentra att skilja på en gående toarulle och zombie? Ska jag behöva springa runt i balsamerade linnetrasor för att ni linda-rosing-wannabes ska förstå? JAG ÄR EN ZOOOOMBIE!!!
Eller ja, jag tänkte så och tog diskret av mig pappret. Hehe.
SJ

29/10-09 (fyndig rubrik)

Tjaa! Idag har jag och Hanna Jennie Andersson besökt Kuröd och dess vackra industriområde! Tänk  två isbjörnar i Kenya för det var ungefär så bra vi passade in där.
Jag hade fått det ärade uppdraget att köra bilen till "Nores" för däckbyte.
Tänk två tjejer och en golden retriever på en däckverkstad. Sen att de två tjejerna råkar vara de minst bilmedvetna i hela Sverige gör ju inte saken bättre!
Först och främst så tog det oss lite för lång tid att hitta till stället, men när hus A väl var funnet var det piece of cake! Dock var vi inte så sena så att vi kom för sent, nenej, vi kom 30 min för tidigt istället, så typiskt mig. xD
Med all denna fritid drog vi till blomsterlandet, skabbigast ever...
När väl bilen togs in så gjorde vi en liten rundtur för att sen frysa ihjäl på parkeringen. Summa sumarum: en mkt bra dag!
/Tildaa

SCENER OCH GLIMTAR UR MITT UNDERBARA LIV

LYSEKIL stavas min dag i versaler. Min och pappa resa bvörjade med att pappa ville till ljungskile och äta lunch. Han gjorde dock en typiskt Uddevallsk tabbe och sa istället Lysekil, och voìla! Kosan styrdes mot Lysekil.
Efter promenader i det fria gick vi i vanlig ordning till sportshoppen där pappa önskade en "halvpolo". En polotröja vars "hals" man inte behöver vika en gång som man gör med en vanlig polotröja. Pappa ser detta som ett stort problem och ett ännu större problem att afffärerna slutade sälja dessa tröjor förra decenniet. Mamma hävade till och med att hon inte sett sådana på andra förutom pappa sedan i slutet av 80-talet då pappa va bland de första med denna halvpolo-trend (oklart om det varit en trend). Min far funderar dock på att importera skiten och gräva guld då han tror att de är påväg tillbaka.

Nog om detta, imorgon ska jag till min morfar. Han har inte polo utan polio istället. Inte lika kul.
SJ


pspspspppspspspsps! Kolla vår söta klocka, efter ett halvår går den åter rätt :)


TAGGA TAGGA TAGGA !!!



Hehe den här är också ganska bra. Kanske lite i fel sammanhang (he-he) men ändå för bra för att ratas. Bellman är odödlig no shiet!

UTGÅNG IKVÄLL





Yes så är det åter dags för Personalen på harrys att damma av den gamla röda mattan och rulla fram den lagom till DjVäderkvarns entré sådär vid 12slaget. Nu ska konsumeras kinapuffar och tagga till Jizz in my pants med the lonely island. Tack Mattias, via Jannes dator, för tippset!
SJ

DIREKTRAPPORT FRÅN AGNEBERGS ÖVERSTA VÅNING!

Ärade bloggläsare!
Idag har jag och Tilda simmat. Vi tyckte det var roligt men ganska jobbigt såklart. Det skulle vart idealiskt om vi hade simmat utan slemmiga panchisar dock. Deras hud ser psoriasisangripna ut.  Östrabo y:s ettor var också där. De gjorde kanonkulan så det skvätte vatten i ögonen på oss. Sedan åkte vi Tildas lila-blåa bil till skolan. Hon säger att den drar 1.2 l/milen men jag tror henne vagt. Stolpiga och korta meningar är grovt underskattade.

Tack och hej.
Sebastian och Tilda i rollen som redigerare :)


dagens citat:

På projektarbetet:

Lisa pratar om allemansrätten och kommer fram till att Danmark inte har detta.

Sebastian: Va? Har Danmark ingenting?
Janne: JO! Öl...

/Tilda

Rättvisan har segrat!

Ja, mirakel händer. Detta är varför vi bor i Uddevalla:
Läs texten under det exakta klockslaget 10.31:
Jag vill bara rätta journalisten lite. Sebastian vandrar inte omkring utanför systemet och bara finner cykeln som det kanske kan uppfattas som. Nej, han sitter på bussen, får syn på sin älskling och slänger sig på plingan.
Tack för underhållningen! xD
/Anna-Matilda

NEMAS PROBLEMAS DET ÄR SOMMAR!



Det är nu man börjar bli sommarromantisk och ska börja leva på minnena utav den fantasktiska sommaren i cirka ett halvår till. I och med att jag bara tar kort när jag gör något roligt sållas allt det tråkiga bort automatiskt. Ganska praktiskt så.

Nu ska pluggas!
Eder SJ

ÄNNU EN RAPPORT FRÅN AGNEBERGS ÖVERSTA VÅNING!

Yes nu sitter jag här i örnnästet som utgör mitt andra hem i dessa särdeles pluggiga tider!
Va händer idag för Sebastian undrar nu där hemma då.  Jo här hönder det grejer ska gudarna veta, snart ska jag och pooppe ner till willys och köpa något innan badmintonen. Kemiska eldoradorussin e ett hett stalltipps alternativt bullar :-D

Idag har livet bjudit på osedvanlig drama vill jag lova. Påväg med femman mot agneberg skymtar jag min stulna blåa bikibike! Jag gnuggade mina ögon och kom fram till att de inte kan vara en synvilla. Panikanfall mot stoppknappen sedan va jag där. Ringde mamma som fick agera hon finska omkopplingstjejen i beck ni vet, och snackade med polisen. Dock hitta jag mina poliser själva, fullt upptagana med att haffa lodisar men dem ville mer en gärna befrias från den sysslan och hängde med mig. Väl där skulle vi vänta ut skurken. Dock kom han inte, men cykeln la dem beslag på, så nu ska den åter vara i mina händer inom en snar framtid. Happy face på sebban!

Jag har en vaxpropp i mitt högra öra.
CIAO
SJ


DIREKTRAPPORT FRÅN AGNEBERGS ÖVERSTA VÅNING!

Matten är inställd, juridik vankas inom kort och 2004 års telefonkatalog ligger styckad vid vår dator. Allt kännns så jävla dött nu på höstkanten, det är nu man ska bli sommarroamntisk och minnas sommarn. Får ladda upp några härliga bilder när jag kommer hem!

De va väl typ allt!
SJ


JAG HAR ONT I HUVUDET DÄRFÖR NEGATIVT INLÄGG!






Det är söndag. Huvudet värker och i luften ligger ångesten djup och tung. Sanna mina ord, ni skulle kunna konservera mig i en tunna och lägga mig på obegränsad tid och ta ut mig igen, min inre barometer skulle trots allt kunna avgöra huruvida de en söndag eller inte. Jag skämtar inte.

Idag har vi handlat glögg, russin och mandelmassa. That's good stuff I swear.

Jag har så mycket att göra nu så jag vet inte vart jag ska börja. Jag hatar att tappa kontrollen såhär. Egentligen är jag en organiserad och flitig gosse som sätter skolan som prio ett två och tre. Egentligen.

Nog om mitt underbara liv, min bekymmerslösa övergödda undulat fick en ny present av mig förut helt utan anledning. En liten pingvin i 10 kronorslådan på Coop blev det. Han kontra dock med sin vanliga likgiltiga min.
Otacksamhet är världen lön...
SJ


en sak till

Jag är värd att lägga in en låt med tanke på min superdåliga dag (se inlägget under :p)
/Tilda

ingen bra dag!

Jag somnar på en hård köksstol, för att ämnet filosofi är det tråkigaste i världen efter spanska! Bara det är inte okej! Sen har jag försökt att blogga tre gånger utan att lyckas eftersom det blir nåt fel hela tiden! SEN så tycker stavningskontrollen på BLOGGEN att ordet blogg inte finns...idioter.
Må filosofiboken brinna i grannens eld som han har i en perfekt riktning så det luktar eld i vårt hus!
/Anna-Matilda

DETTA BLIR MIN DÖD, ETT LIV PÅ VATTEN OCH BRÖD.

Alltså ibland känns det som an lever i en parodi. Jag och pappa skulle starta ett nytt växt-liv här i lägenhetn för en månad sedan. De halvt förmultna och uttorkade växterna som stod kvar i fönstrena dumpades helt okänsligt och nya inhandlades på blomsterlandet. Efter expertutlåtanden av personalen fick vi växter som "inte vanligtsvis brukar dö". Så nära kaktusar man kan komma utan att va det alltså. Så, uppmuntrade av varandra vattnade vi växterna så ofta vi kunde. Prio 1, 2 och 3.

Et voìla! Den fina vita blomman som jag trodde hade värre uppsugningsförmåga än amazonas själv visade sig att vatten var det sista den behövde.
Dränkt. Dumpad. Glömd. Fail. Plastblommor.

Appropå kaktusar ska jag ner till cactuz nu med Alex!

CIAO
SJ

SJÜCK!



Jag som "frisk" vid ett båtvarv på djurgården.

Vänner!
Idag har jag feber. Som den rastlösa människan jag inbillar mig att jag är hatar jag att ligga apatisk. Jag har städat så noggrant att till och med mormor skulle godkänna det och jag har även gjort rent buren för min lilla soulmate. Dagar som dessa är Gurre guld värd, med sina små sympatiska undulatögon delade han dagens misär.

Fast egentligen är det inte så farligt, alvedonen håller värken i kontroll och man får anledning till stillsamt nöje såsom pussel och läsning. Plus att min mamma stack hem ett par timmar tidigare från jobbet för att vårda sin eländiga son. "Man vet ju inte längre vad det kan va, kanske är det svininfluensan så jag åkte hem" sa hon i telefonen till arbetskamraten och lämnade sedan hemmet för strandpromenaden.

Nu ska jag läsa och äta plopp och center.
God commands, I obey.
SJ

svenska

SITTER PÅ SVENSKAN OCH BLOGGAR FRÅN MOBILEN MED STORA BOKSTÄVET! fRÅGA MIG INTE VARFÖR :p /TILDA

Stockholm

"NEJ! Nu bryter jag tystnaden här!"

Vi är tillbaka ...
Stockholm visade sig från sin bästa sida när vi rullade in kl 9 på fredagsmorgonen och solen fortsatte att skina hela vistelsen. Vi har gått, gått och gått i denna vackra stad och ja, jag tycker att det var värt att få inflammation i luftrören. En av höjdpunkterna var ju klart hallwylska museet som var helt galet! Tanten var helt galen! (googla på det om ni inte vet vad jag snackar om ;)
Ännu en höjdpunkt vare urspårningen i sängen, snälla tolka inte detta fel nu, på eftermiddagen/kvällen. Herregud vad jag kan skratta med denna grupp! Jag vill dock meddela att det var sista gången jag spelar när och fjärran, tärningen är fixad mina vänner!
Kändisjakten blev dock en flopp men man kan ju inte få allt ...
Nu blir det internationell ekonomi, eftersom jag har prov imorgon så kanske det är dags att sätta igång att läsa.
/Tildaa

klagan från Sund

Igår kväll hade jag 38,5 i kroppstemperatur (jag som vanligtvis har runt 36) ...typiskt obra! Idag har jag ont, väldigt ont! Mitt stackars huvud ,som redan är överbelastat, döör.
Som ni vet så har vi religionsprov imorgon men bara tanken på att plugga får det att snurra. Ännu ett typiskt obra!
Jag kräver sympati!
/Anna-Matilda

Religionsprov på torsdag!

Apropå att jag har religionsprov imorgon vill jag betyga min särskilda vördnad för MARTIN LUTHER. Reformatorn som rester sig upp och vågade protestera mot påvens och hela värdskyrkans idiotiska tilltag kan inte bli mer coolt. Jag ska bli som Luther när jag blir stor. Spika upp 95 teser på blåkullas port om varför komunens tennisplaner bör rustas upp. Typ så ja!

Idag har jag även tränat mina badmintonfjortisar (Lägg märke till ägandeformen). Helkul när det uppskattas och dem springer in i omklädningrummen efter träningen lyckliga som kor på grönbeten. Vägrar dock ta diskussionen ifall de är glada över att den äntligen är slut eller om lyckohormonerna sprutar efter dagens roliga lekar.

Men tilläggas bör att jag inte kan va sämre än att jag, om jag själv vill, blir invald till klubbens styrelse imorgon. Visst uppskattning är mycket kul, men ärligt talat bryr jag mig nog ungefär lika mycket som när jag dubbade mig själv till riddare av den gyllene bratwurstorden.

Nu ska köras lite luther och relli innan dagens synder ska förlåtas.
Amen.
SJ


STOCKOHOLM PÅ FREDAG

När jag snackar om vår Stockholmsresan för familj och vänner snackar jag värre om den än om jag skulle tågluffa i Sydamerika i ett halvår har jag kommit fram till haha. Egentligen har vi bara bokat vandrarhem och resa och ska va borta två dagar, roligare än så är inte på dagordningen tycker nog ni...
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeen!
Det är just det jag längtar efter, spontana oplanerade infall i stadens med stort S, eller kanske bara smälta på någon restaurang och tjöta. Vi köper inte underhållning, vi bjuder på det!
Vi i team Eyedamage :)
SJ

.

Jag är inte bra för världen, världen är inte bra för mig. Nu går jag i ide eller nåt. :p
/Tilda (eller nån som är lik)

JUST MY MOTHER!



Ibland vågar jag påstå att min mamma är ett smärre geni. De kan va så att jag en dag nominerar henne till Alfred Nobels ekonomipris. För vem e så sparsam att man sprättar bort fina märken och syr på dem på andra kläder med motveringen att man ändå bara betalar för själva märket? Jo om inte Mami Johansson!

Så om ni ser mig med nya lyle & scott, pikéer, byxor kallingar, halsdukar mössor, så vet ni hur fågeln flaxat dit hehe.

Ikväll ska rockas fett, med alla våra klassiska panta-mera-moves.
NU kör vi!!!
CIAOBELLA
SJ


Misslyckande

Jag har i ca en kvart försökt att få ihop ett blogginlägg men hittills har jag misslyckas totalt. Samma Gud som inte vill se Sebastian köra bil vill nog inte se mina tankar på internet så jag låter väl honom slippa för denna gång.
Han ska dock få igen för att jag inte kunde skicka iväg min svenskarapport (som äntligen blev klar) eftersom skolmailen mystiskt har dött...Jag håller han där uppe som skäligen misstänkt, tills vidare...
/Anna-Matilda

GUDS VILJA..

..Är extra tydlig och och väldeklarerad ibland. Gud vill verkligen inte att jag ska ha något körtkort! Jag vet verkligen ingen som har haft så trasslig resa till övningskörandet än jag. När jag väl gjorde handledarkursen i början av sommaren tog transportstyrelsen semester och nu när jag har börjat övningsköra sätter HAN käppar i hjulet  IGEN.
Igår skulle vi ut på vägen, mamma fick kraftig huvudvärk, idag skulle vi försöka på nytt, mamma har körförbud. Hon struntade tydligen i att besiktiga bilen och drog till Malta som ni vet förra veckan.
TYPISKT INTE ROLIGT.

Om jag nu kommer till uppkörningen kan jag se hur jag plötsligt krockar med en prickig elefant och underkäns samt att himlen öppnar sig och säger "FÖRSÖK INTE ENS SEBASTIAN".

Snart lägger jag ner det här, köper dubbdäck till cykeln och skyller på att det är Guds vilja.
För så är det. End of discussion.
ESSJI



RSS 2.0