the survivors

matteprov avklarat.




fy fan

/eye damage

Sista (?) inlägget innan matteprovet

Då får jag väl stå för det sista (?) inlägget innan provet.
Ikväll har det inte blivit så mycket mattepluggande som jag hade hoppats på - men vi får se vad det resulterar i. Ska försöka att stänga ner lite tidigare än vanligt (innan 01:00 iaf) så jag kan tänka någorlunda imorgon.
 
Tack o hej!
// Romme

forstätter trenden.. 4e inlägget idag!

Tänkte bara visa att jag faktist lever fortfarande! Är bara så galet trött, skulle kunna somna! Men imorgon är det matteprov, vi kan ju hoppas att det går bra!

Puss och Hej / Lisa af Simonsen

3e inlägget idag .

Imorgon har vi matteprov. Låt mig rätta mig själv. Imorgon har vi ett svårt failmatteprov som kommer att uppehålla oss i 3 timmar för att sen ge iaf mig och Lisa 3 lektioner till (ni andra får 2)....v-a-r-f-ö-r!?

Jag vet inte hur det är med er men jag är ingen maskin som bara kan leverera. Om jag har ett matteprov i tre timmar så kan jag ju säga att resten av dagen inte kommer bli så aktiv från min sida...Jag tror att kanske iaf någon på denna jord borde hålla med mig till någon procent.
Varför kan vi inte bara få vara lediga resten av dagen?

Sebastian-otto och jag gav oss iaf på ett tappert försök att plugga till detta prov i skolan idag, tha stödmatte. Facit av denna timma blev väl att den inte var sådär jätteproduktiv. 


/Jag heter Anna-Matilda, det är mitt namn .


!!!!!

En länk värd att kollas in om man gillar Ernsts kompanjon kikki!!!!
http://www.1000apor.se/content/tack-foer-allt-kikki

( Länken öppnas i nytt fönster ;) )

// Lisa af Simonsen

HÄÄÄÄRLIG ÄR JORDEN!

hej´hej, sebastian här med en direktrapport från agnebergs översta våning!
Jag har precis haft matte och nu har en utav dagens två långa raster och då kan man ju passa på att skriva lite om sitt underbara liv här för er :) bara för er ;)

Halv tre ska LUF uddevalla samla sig för att förbereda för dagens intervju med media (bohuslänningen). Det är lite läskigt att ALLA människor i hela bohuslän och halva dalsland minst kommer att skrynkla på näsan åt min äckligt dåliga morgonfrisyr som jag inte helt kunde kuva i morse...
Det tråkiga är bara att jag kommer att missa dagens sosseämne (livskunskap) där vi idag skulle kolla på filmen "klamydia operan".
Jaja jag får väl  hyra den en tråkig lördagkväll för att hotta upp stämningen ;)

Nu ska jag fortsätta studera matte!
hare!


öh-öh-öh-öh-öh- öh-öh öh öh!

...Alla som inte dansar har ätit hundkexben!
För en kvart sedan tog jag ett viktigt beslut, jag bestämde mig för att åter stiga upp ur min säng för att leva ytterligare en dag. Hoppas jag inte kommer ångra mig ;P

Jag har fortfarande lite känningar i magen efter igår, jag skrattade ju faan timme efter timme igår kväll, ju sämre skämten blev , ju mer skrattade jag, fick fan andningsproblem det sista där! haha!
Botten noddes rejäält!
idag ska jag fika med med Julia och Erik i LUF sedan inget mer planerat. Men ett som är säkert är att jag ska "fira " earth
earth hour ikväll! Den bästa medicinen mot dåligt klimatsamvete!
NU väntar frukost! Ha det süpper!/ Sebastian
ps. nej jag har inte en tumör i hakan ;)
.

UF-mässa

Iadg var det UFmässa vilket gjorde att vi missade en av veckans faktiskt intresanta lektioner men jag hittade iaf 2 ljuspunkter med denna mässa.
1, vi slutade en timma tidigare.
2, UFmässan visade sig vara ett jättebra ställe att spana på. (nej jag är inte normal men enligt Lisa (och hennes felsägning x) så kan jag ju välja vem jag vill så;)
Hittade dock ingen intressant...

Kanske även ska säga att sakerna på mässan va la sådär, hittade väl typ 2 smarta saker från gymnasieelever. Dock fanns det även barn på plats, ca 10 år, med extremt smarta idéer! Den bästa var en kundvagn med en öppningsbar kortsida, smartsmart!
Forshälla hade representanter på plats, deras uppfinningar kanske inte var sådär jättesmarta men de är forshällabarn så man får ju ursäkta;) Jag liiider med dem om de har Lena som lärare btw!

Citat från min mor:

Sitter och diskurerar min kompis nya påG:

"Tilda, nu är det ju bara du som inte har någon!"

tack mor x)

/Anna-Matilda, eye damages stolta singel;)

Livets ologiska ekvationer

Livet är fullt av ologiska saker. En sak, är alla dessa arbeten som skall skrivas. Tänkte lista de mest ologiska sakerna jag kan komma på för tillfället

1. Sebastian där botten är nådd
2. Kommunister
3. Meningslösa nätter där alla utom jag sover
4. Italienskalektioner
5. Personer som inte kan erkänna vad de vill
6. Alla uppsatser vi skriver hela tiden
7. Jannes tiramisu

Listan kan göras lång. Men för stunden får det räcka =)

Svaret på gåtan i förra inlägget är KANEL

Nu kommer dagens gåta!

Du kör en buss från A - G. I ditt uppdrag ingår att hålla reda på hur många Du transporterat och... om det händer nåt.. hur många som finns på bussen.
Vid resans start, A stiger det på 17 personer. Vid B kliver 6 av och 9 kliver på. Vid C går 2 av och 4 kliver på. Vid D går 3 av. Vid E kliver 4 på och vid F kliver 6 av och 6 kliver på. Väl framme vid G....
Vad heter chauffören?

Håll huvudet på skaft!
// Floooomride

hej!

Vill be om ursäkt å mina egna vägnar att jag är så fruktansvärt inaktiv (A)

/ all yours Lisa af Simonsen

beviset !

Nu har vi beviset...Ett test som jag nu har sysselsatt mig med på facebook bevisar det som bara jag trodde på innan!

"Congrats, you are normal. You cry, are depressed, and do weird stuff sometimes, but you are okay most of the time."

n-o-r-m-a-l...Sug på den ni;) (Okej, nu kanske jag motbevisade detta lite med tanke på att jag la upp ett resultat på ett test från facebook på bloggen men nu ska vi inte vara på det viset.)

/Anonnona-Momatotiloldoda

meddelande

Jag ska inte vara sämre jag, härmed kan ni kalla mig Sebastian-otto von der Johannstein.Detta som en hyllning till landet som BORDE vunnit första världskriget,Tyskland.<3

aufwidersehn
sebastian-otto

namnbyte

Jag vill bara meddela att från nu vill jag och lisa bli kallade:

Lisa af Simonsen och Anna-Matilda Von Borgland

...erkänn att ni blir lite avundsjuka;)


Fortsättning på Von Sebastianoz inlägg

Då Ni redan vet att jag och Sebastian varit i Uppsala på Universitet Liberal behöver jag inte nämna det.
Resan dit gick förvånadsvärt fort, och innan jag visste ordet av det - befann vi oss i Uppsala och såg den ENORMA! kyrkan.

Om jag skulle beskriva allt roligt skulle ingen orka läsa det - så jag nämner bara 1 sak utav det jag uppskattade (utöver politiken)

Solfondsgalan
Det var en liten föreställning där alla medlemar kunde ställa upp med precis vad som helst för att få in pengar. Det var b.la. irriterande saker - för att man skulle betala för att få ner dem, eller så kunde man betala för att de skulle fortsätta. I vilket fall som helst var det väldigt roligt och det hände lite intressanta saker. Vill någon veta allt roligt som hände där - får Ni kontakta mig.

För att det inte ska bli ett långt inlägg börjar jag runda av här med en kort sammanfattning; Folk sover för mycket! (Första natten = gick aldrig och la mig - andra natten = ca 4-5h)
Tänk på denna! - är det jag som är sjuk eller andra normala ( -..- )

För att avsluta kommer en nyhet! Lös gåtan (OBS Sebastian är inte välkommen att svara!)
Vem är bäst på el i kryddhyllan? (svaret kommer i mitt nästa inlägg, såvidare inte Sebastian kommer och förstör ;) )

HeLovesFreedom

Godafton!
Nu vill jag bara berätta att jag and the floomride har haft en süpperkiul helg i Uppsala under universitet liberal. Sjukt roliga människor och tillställningar (föredraget om hedersmord är väl ett utav undantagen).
Vi passade också på att kicka igång liberala ungdomsförbundet i Udevalla, så om ni älskar frihet lika mycket som jag, tveka inte, bli medlem.

FRIHET ÄR INGEN SJÄLVKLARHET!

Detta var förövrigt min enda politiska handling idag ( förutom att jag försökte ta bort staden Haag ur min ordlista på mobilen för att det alltid kommer upp när jag mysslyckas med att skriva "haha"). Ta det inte personligt Holland :(

Nu ska jag strax sova för första gången på två dagar i  en riktig säng, så jag kommer antagligen sova som en riktig prinsessa, vilket antagligen kommer att sudda ut mina mörknader under ögonen som signalerar för lite sömn.
Men ske Guds vilja, ha de bra vänner!
CeBe

en fråga .

Okej, jag har bara en liten fråga såhär på lördagskvällen.
Varför blir alltid det jag känner fel för alla andra?

Ikväll sitter jag och har dåligt samvete för att jag inte råkar tycka om en kille...Hur blev det mitt fel?! Om jag skulle gilla någon och inte den mig så sitter inte han och har dåligt samvete för detta. Jag talar inte heller om honom  att han ska ha dåligt samvete.

Har jag bara otur?

/en något förvirrad Anna-Matilda

Nu åker Vi!

Idag har faktiskt varit en ganska fin dag. Det kan bero på den FETA sovmorgonen, till 13:40 =)

Men det var inte därför jag skriver. Det är så att hälften av team Eyedamage lämnar U-A under helgen. Imorgon kl 9 avgår tåget som skall ta mig och Sebastian till Uppsala. Rapport om hur helgen varit kommer förhoppningsvis på måndag!
Det var allt för mig - på återseende!

Jag har en önskan, en önskan jag har - Jag har en fråga, som kräver ett svar!

// Tingeling-Romme


en välförtjänt torsdag .

Idag var jag ledig...Det var egentligen allt jag ville säga men nu när jag ändå skriver så kan jag ju fortsätta...

6an har börjat sända scrubs kl 17 på vardagar, ett mycket vist beslut om ni frågar mig. Jag identifierar mig ofta med Elliot Reed. Hon är sådär hysterisk och klumpig som jag också är.

"I have panic attacks, I'm claustrophobic, germ-phobic, phobia-phobic. I talk to myself, I talk to my cats, I talk to three separate shrinks about the fact that often my cats respond to me in my mother's voice and, yesterday, when that stupid, pretty surgical nurse handed you a pair of latex gloves I almost killed the guy who's leg I was stitching up because I couldn't stop thinking about the two of you having sex on a box of steaks. Why a box of steaks? 'Cos my Dad had an affair with a female butcher and, as I mentioned before, I am insane. "

~Elliot Reed

Jag vet inte om jag ska skratta eller om jag ska gråta men det är faktiskt rätt likt mig x)

/Anna-Matilda

Romeo&Julia på en timma .

Idag fick vi hurtiga människor som åkt skidor och alltså missat vissa delar av Romeo&Julia ta igen denna filmtittning.
De hurtiga människorna heter: Lisa Simonsson, Sebastian Johansson och Anna-Matilda Borgland. Problemet med igentittandet var att Lisa och Jag sett sista delen men missat och hade Sebastian sett första timman men inte andra...Fail.
Vi löste det helt enkelt genom att titta på filmen på snabbspolning xD
Det är så man gör om man är medlem i eye damage, the smart grupp.


Jag mååste bara berätta om en kommentar som jag och Mollie fick i går när vi gick på stan.
En gubbe kommer mot mig och Mollie (min golden retriever som förövrigt fyllde 4 år igår) och börjar prata:

Gubben: -Ååå, det..ja..Är det en tax!?
Jag blev stum för att plötsligt brista ut i ett gapskratt som inte kunde stoppasx)...Jag hoppas inte att han har haft varken en tax eller en golden i sina dagar...av förståliga skäl;)

/Anna-Matilda och en 4årig Mollie:P


västtrafik<3

Hej hej i lingonskogen!
Ibland älskar man västtrafik. Ni tror säkert inte era ögon när jag skriver detta, men bannemej!
På bussen hem lämnar jag fram 25 kronor till busschaufören helt i sin ordning (Jag hittar inte busskortet hemma)
Vad gör då stackarn?
Jo han tar mina 25 kronor, säger något på sv-urkiska och ger tillbaka pengarna plus fem kronor till!
Haha, dem betalar för att få med mig på bussen! Dem ser väl mig antagligen som ett dragplåster att åka buss när jag sitter där och steker och är allmänt cooool.

Måste vara så.

Och misa nu inte "den rätte för rosing" för allt i världen! programmet är skrattretande,  en sörja idioter filmas, kan det bli bättre?

Sov gott ryggskott

Seppinen

16:e mars




GOD AFTON!
Nu är jag nyss hemkommen från ett dubbelt badmintonpass och heelt slut verkligen.
Och samtidigt kom jag på varför jag ibland springer runt med turban hemma. Jag måste helt enklelt ha inspirerats från tavlan där uppe som hänger på mitt rum, ett gammalt antik fynd av mami.
Jag tycker i alla fall om min turk  han tittar lika ängligt på mig varje morgon och jag undrar hela tiden varför han ser ut som han gör. ibland säger jag "upp med hakan" dock utan resultat.
Lika som bär?? ;)

skit i  flummet där uppe, låt oss tala allvar för en stund. Usch de va ingen lyckad första dag hemma i uddevalla igår =(
utan att röja för mkt måste jag erkänna att det var längesen jag var så förbannad och ledsen.

sometimes it's bad.

ha det underbart så ses vi på kungsgatan, garanterat.
Amen/ sebastian

maantag

hej nu väntar jag på livskunskapen och de övriga eyedamage ledamöterna, nyss vart och käkat på cactuz med sarah. väl där satt min syrra och hennes kompis, så när vi klev in sa hon "va vill ni ha? jag bjussar" kan man ha det bättre liksom.
Mätt och belåten väntar jag på dagens sosselektion (livskunskapen), och jag hoppas på att detta ämne kan ge mig tips på hur man blir en bättre kamrat i röda armén.

tingeling-tingeling!
seppilino


Välkommen tillbaka!

Ville bara hälsa Sebastian välkommen tillbaka. Ny vecka med nya tag - denna gång från hela team eyedamage!

Bilden, som är tillägnad Sebastian, får självklart vara en Jaffa-apelsin (tagen från veckans skollunch) 








// Romme

[email protected]

I redlige män af Sveriges Bondestam!
Ja ni hör själv vem de är som återvänt, så lätt blev ni inte av med mig!

Då var man hemma ifrån ett underbart sälen och borta e alla dagar av skidåkning, stekning och drickande av varm choklad med grädde... Inget är för evigt!
men å  andra sidan blev det lite tjatigt med exakt samma rutiner dag efter dag som pappa höll stenhårt på haha.

vad ska seppelito göra idag då? jo-o bannemej han ska slå en pling till stenegård sedan blir de väl att jag traskar bort till henne.inte heelt osannorlikt.

En sak som är mer skrämmande är att sarah frågade mig om jag ville med och äta middag hos hennes farfar idag :S
När vi träffades hade hon en bild på honom på hennes mobil där hon hade gjort om honom i face wrap så att han såg ut som ett sär-ufo!! Den bilden har etsat sig fast i mitt medvetande så de tar liite emot att åka dit även fast han säkert e heeeelt normal med en äkta torr gubbhumor :)

Får se hur detta slutar, ha de snyggt nu och helga herrens vilodag!

seppinen

ett expertutlåtande

Jag är en schlagernörd, som jag sagt tidigare...så det borde ni känna till;)
Nu kommer alltså mitt utlåtande och det kommer låta som så månag gången förut när jag säger något. "Folk är dumma i huvudet"...Vem i fultord kom på discoopera?!

Jag hejade på Moving on, en normal och trevlig låt men en tjej som sjunger bättre än så gaalet många andra...Men nej, vi väljer en albinooperasångeska (ja, ett nytt ord).

Jag saknar tyvärr ord, jag kan bara säga: Sverige, jag är besviken.

/Anna-Matilda

snart

Snart blir vi fulltaliga igen. Sebästian kommer imorgon, skönt att bli hela igen;)

Janne sa en rolig grej idag men den grejen har jag glömt. x)

/Tilda

tanter ska äta husmanskost

Idag skulle jag köpa sallad på Cactuz. När jag kom in stod alla på en prydlig rad så jag ställde mig i kön utan att ta en kölapp, eftersom det bara kändes som slöseri med skog(ingen hade lapp ska även påpekas).
Efter några minuter i kön så ställde sig en tant bakom mig med en kölapp i handen, det var dock tydligt att jag stod bakom killen som beställde.
När det sedan, efter en lång väntan i kön, äntligen var min tur tog jag ett steg framåt. Då tog kärringen 2 steg framåt och knödde sig bokstavligt talat före mig. Hon slängde en blick på mig och sen sa hon med ett elakt leende mot biträdet, jag har 29.
Jag var väldigt nära att säga något som hade gett tanten en mindre hjärtinfarkt. Men med tanke på att jag inte orkade bli anklagad för vållande till annans död så struntade jag i att yttra mig och nöjde mig med att blänga.

Tanter borde sitta på ålderdomshem och äta köttbullar med lingonsylt.

/Anna-Matilda

markandsföring .

Markandsföring, ett av de få ämnen i företagsekonomi som jag faktiskt tycker är roligt. Vi har ett prov på detta på fredag så förut "tog jag mig i kragen" och satte mig med boken för att få in lite kunskaper...

Ungefär 3 minuter senare började min far borra i vårt blivande badrum...Ja, det blev ett störningsmoment men jag klarade ändå av att koncentrera mig eftersom ämnet inte är det tråkigaste.
1 minut efter detta satte min kära far på TVn...Nu fick jag stora koncentrationssvårigheter.
Efter ytterligare 20 minuter så slutade borrandet, vilket faktiskt var en stor lättnad, det störde mig tydligen mer än vad jag trodde. Problemet var bara det att nu börjde han dammsuga.

Vi kan väl säga såhär: Jag kan exakt lika mycket om marknadsföring nu som jag gjorde för en timma sedan.
Fail!

Jag får väl sätta igång med min uppstas om huskurer istället. Om någon har några huskurer som de håller på så får ni gärna dela med der.
Tack

/Er Anna-Matilda

vrede .

Ja gott folk jag begår just nu en dödssynd...se you all in hell!

För ja, jag ÄR arg! Nu kommer jag låta som en 13åring som hatar världen men vissa vuxna (nej, jag anser mig inte som vuxen i detta fall) lyssnar verkligen inte! De är ortättvisa och trycker bara ner utan att ens få höra vår sida av den extremt tråkiga och uttjatade historian...jag är bitter.

Ett tips är ju att hålla koll i Bohusläningen ett tag framöver.


(För ett år sedan tog Hanna och jag en bildserie på de 7 dödssynderna, här har ni så jag känner just nu)


/Tilda

årets sms

Fick nyss detta från Lisa:

"Kan vi inte lämna in en stämningsansökan på kärringen"

Du är för underbar<3...märks inte alls att vi går juridik;)

(skriver dock inga namn för blir bara fel då ifall något skulle tas upp)

/Tilda

lindvallen imorgon

godafton landsmän!
efter en hård vecka i skolan är det så äntligen lov!
halleluja!
Jag har knappt hunnit med annat än att plugga/tänka på att jag ska plugga denna veckan och det har inte varit det rockigaste, men nu e det helg och imorgon bär det av till lindvallen i en vecka! den resan kunde  ´verkligen inte suttit bättre.

Idag har jag och ina syskon tagit kort hos den überbitchiga karlheden-fotograf-gubben som alla i denna stan borde känna till. Gud jag höll på att att dö av pinsamhet när gubben skulle locka oss till skratt med sina gossedjur från det sena 80-talet bakom kameran xD

sedan var det kalas för mami här hemma och sarrhe gav henne ett jättefint poträtt av mami som hon hade målat. flickan är bäst på att måla!<3

sedan som avslutning vill jag bara ge Malin Nilsson i klassen en eloge och min beundran. Jag förstår inte hur du orkar, jag gör hälften av det du ska hinna med och känner mig stressad ibland.
hela din almanacka innehåller lika mkt uppgifter som bibeln har ord! Du får ha mindre krav och bara inte göra någonting oftare malin så ska du se att du mår mkt bättre :)
kämpa på Malin, och unna dig du en lugn låångpromenad med Josse i helgen! du kan behöva det! :)

ps. biografin av jennifer einarsson kommer snart på egen beställning ;) ds.

hare snyggt nu i veckan såå ses vi!
Adjö
seppie


I'm back .

Jag är tillbaka. Lisa är också tillbaka. Vi är tillbaka!

Det var en fantastisk vecka och jag är så glad över att Lisa var med :) Nästa år blir det hela eye damagegänget, det bestämmer jag!

Det som kunde varit bättre var vädret och min hälsa. Vi kan väl sammanfatta med dimmigt och förkylt;)
Det fula var att jag blev inte sjuk efter att spenderat dagarna ute i kyla, jag blev sjuk dagen innan vi åkte, så duktig är jag.

Nu ska jag titta på så ska det låta. Varför? Jo,eftersom jag är en tönt och att Martin Stenmarck är med och säga vad man vill men även om han är rätt gammal så kan ni inte förneka att han ser bra ut!...+ att han sjunger så galet bra!
Nu var det sagt, det får bli dagens avslöjande.

Hosthost.

/Tilda

smulor från en glömd bulle.

Prova att hålla inne vänsterklicken på musen och dra över bilden på oss där uppe.
det rååliga är att det bara är lisa som försvinner i en blå ruta. när man gör så. i alla dall på min dator.

är det en tillfällighet och varför just lisa? och frågan är: är det bra eller dåligt att hon försvinner bakom den blåa rektangeln?
bara undrar asså.

SEPPIE

Niland dödar regnskogen?

Sitter på den härliga företagsekonomin med Niland i egen hög person. Åter igen har han varit och kopierat samma papper som vi fått de senaste 10 lektionerna, "Att komma igång med SPCS". Mycket trevligt program. Och när man är klar så finns det 2 alternativ;
1. Skriva ut resultat o balansrapport
2. Se resultatet direkt på skärmen

Men Niland gillar att kopiera så vi skriver ut o kastar det 3 sekunder senare - utan att han tittat på de.
Mycket intressant xD

Får ursäkta om jag skriver lite slarvigt, men jag är übertrött och haft en sjukt jobbig natt, med ca 2h sömn.

// Romme

det blir inte alltid som man tänkt sig.

Hejski! sebastian med rapport från acknebergs översta våning!
idag vaknade jag 20 i åtta vilket resultera i en väldigt stressig morgon. Lyckades pressa ner en macka, slafsa till en frisyr med alldeles för mkt vax och borstade tänderna och deodorantera mig samtidigt på 1 minut.. hhaha livet är underbart!

men mitt i allt kaos glömde jag historia redovisningen skiten!! jag hänger upp mig så mkt på sånt såå jag blev aaaaass sur! men så bjöd jonas mig på muffin och då blev jag gladare :)

nu börjar samhällen så jag måste ila!
Korvikatti
sebbe :)

den rätte (idioten) för rosing

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

jag har kollat lite på "den rätte för Rosing" och herre gud som bor i himlen vad roligt det är!
JAG KAN SAMMANFATTA HELA PROGRAMMET MED ATT IDIOTER DRAS TILL IDIOTER.
Jaja, hon är sääkert snäll, som jag brukar säga om folk jag inte gillar.

Annars händer det inte mycket hos sebastian, pluggar äter, pluggar och kollar på TV och ringer ett samtal till sarah på kvällen. mer händer inte. Men jag ska försöka ge allt nu det sista därför nästa vecka drar jag till Lindvallen och det ska bli haerlikt like hell :)


Mamma fyller 50 idag  men hon är utrikes så mormor har passat mig hela dagen xD
Hon är av den gamla skolan som vet hur man behandlar en herre, jag behöver inte lyfta ett finger hon gör allt och lite till :) Det gäller att slita ut en generation i sänder som hon brukar säga haha!
 I alla fall så sa hon att de huset som brann i Udevalla idag var en prästfamiljs :O
Jag tycker det är ologiskt att en PRÄSTS hus utav alla hus brinner upp och brännskadar en hel familj!
Men världen är ologisk...

Prisa herrren, gonatt!
seppe


De två övergivnas makt

Efter en trevlig fre-sön i staden med stort L, så får det väl uppdateras lite från min sida. 
Har väl egentligen inte gjort allt för mycket, bowlat, sett på film och bara haft allmänt mysigt. 

Men för att gå över till något som rör eyedamage. Hälften av eyedamage har tagit semester :O Finns nog inte så mycket mer att säga än att det blir jag och Sebastian som får makten i en vecka, vilket vi nog inte ska missbruka allt för mycket. 

För att avsluta måste jag få nämna vasaloppet. Tävlingen då omkring 14 000 hurtiga personer åker ut i skogen och får smaka på blod, svett och tårar. Lika imponerad varje år. Detta året var ovanligt roligt då det fanns ett par personer man känner/vet vem personen är som åkte, bl a en eyedamagemedlems syster! Stort grattis till alla som orkade hela loppet!




Med tanke på vasaloppet får det bli ett litet citat (Tilda.. jag tar efter dig)
"Viljan att vinna betyder ingenting utan viljan att förbereda sig"

// Romme

ångestdagen

hålla, lika brutalt som när jysks dunproducenter flår sina gäss levande försvann, mina underbara vårkänslor igår. NU när de väl är vår å allt...
iaf så vill jag bara uttrycka mitt hat mot söndagarna. Detta ska ju vara vilodagen men ändå blir man sittandes här varje söndag med läxor och uppgifter som man skjutit på. Jag kan verkligen konsten att inte göra någonting, jag bara blir sämre och sämre på att plugga. de jag gjorde idag kunde jag gjort på 3 timmar säkert ändå tog det dubbelt så lång tid!
slutuppgiften i småföretagandet var inte roligt, men nu är det slut för alltid och det haerlikt :) psykologi B på torsdag kommer bli såå mkt roligare känns det som.

Idag drog tilda och lisa till hemsedal och vipps såå halverades eyedamage-sekten.. Men jag och roomie ska hålla ställningarna tills dess och bevara vår starka maktposition i klassen. jag får prata dubbelt så mkt på lektionen helt enkelt. Snacka om att jag kommer bli poppis i klassen! nooooooooot!

okej jag e trött och vet inte vad jag skriver :P

sof kott!
sebastian
ps. vi länkar till Malle  SU där nere även fast de e svårt att se. LÄS :)

RSS 2.0