PLUGG AND I'M DEAD

Jag ska inte bli jurist, journalist, statsminister eller doktor i den sengustavianska epoken, JAG SKA BLI LYCKLIG!
Är det för mycket begärt?
Förmodligen.
SJ


BAJKIBAJK

-URSÄKTA MIG!
-PLINGBLONG!
-HOST!
Nej det här håller inte Sebastian. Jag mååååååååååååååste köpa en ringklocka till cykeln, de här är bara pinsamt. Men frågan är om det inte är pisammare att gå och köpa en ringklocka... Något att klura på. Eller om man skulle ta och ställa in cykeln för i år. De är så ruskigt kallt på morgonen nu.Jag visste att denna dag skulle komma men det känns så oerhört vemodigt. Hela min frihet förvinner i samma veva känns det som och halva min image!

Eller så får jag köpa dubbdäck och rulla in mig i madrass till skolan.

De känns skönt att man inte har större problem än så här just nu! :D

SJ

Låt oss tala allvar för en stund.

"Människan är dömd till frihet", sa Jean Paul Satre en gång i tiden. Det citatet bara växer och växer i mina ögon. För det stämmer ju så otroligt bra. Att jag som är med i Sveriges mest frihetsälskande parti skriver detta kan låta konstigt, men jag ska förklara mig.

Om vi inte hade friheten att hela tiden göra olika val och prioriteringar i vårt liv skulle vi inte heller ha ångest. För va skulle vi kunna göra åt saken om vi var tvugna? Den väldrillade soldaten i ryska armen lär ju inte få ångest om han skjuter både en och två georgier, då det är en order från högsta ort. Han har  inget val skulle man kunna säga. Men en annan har alltid fullt av val att ta ställning till, felprioriteringar att sörja. Därför är jag dömd till frihet.

Stilla självömkningar i ett ångestladdat rum. Psykologin stryper mig långsamt.
SJ

på med glasögonen

Idag bär det av till bokmässan. När jag skriver det så känner jag mig väldigt glad, allmänbildad och en aning töntig. Jag försvarar mig dock med att jag är en aning töntig.
Sebastian, Lisa, Christopher och kanske även David ska med. Det kommer bli megabra, på sant som Sebastian skulle sagt.
Jag ser såklart fram emot själva grejen men den främsta orsaken till att jag åker är att jag har hört rykten om att en viss underbar Lars Winnerbäck ska föreläsa. Jag tyckte även att någon sa att Jonas Gardell dyker upp och om det är någon som kan prata så är det han! Ja, jag hoppas alltså på en fin dag :)
(God, vilket meningslöst inlägg xD)
/Tilda

Dagens händelser...

...kommer tyvärr bli väldigt få.
Efter att sovit bort halva dagen så väntade en sen frukost - som jag ändå aldrig äter. Sen har det varit på med mjukisbrallorna och softa hela dagen.
Har brottats med tanken att faktiskt ta tag i min sorgliga dag och åstadkomma något vettigt, t.ex. minirapporten! Men icke!

Men över till något som är en stor del i livskvaliteten, mat! Som den gourmetunge man råkar vara så stod något saftigt på menyn denna afton - lövbiff med gorgonzola! Inte nog med de knäcktes ett exklusivt amaronevin som smakade mkt nice! 

Tack för mig 
Romme  

ALLT2

Det finns fördelar när kompisar kommer förbi en kväll. De tar med sig choklad och tar inte med de hem igen. Dock kommer finnarna som ett brev på posten eftre att tryckt i mig mängder av choklad. Helst en stor på nästippen. Nej jag ångrar mig, det finns inga fördelar. Hehe :-)

Konsten att inte göra någonting kan jag doktorera i. Kan se hur jag kommer in med en doktorsavhandling med blanka orörda papper med världens malligaste leende.

Det blir roligare med alkohol. Låter klyschigt men är tragiskt nog sant. Kolla bara på kampenhof-walkesborg-hasselbacksgänget. Jag kan knappt sluta skratta åt dem haha!

Svenska kyrkans nya bön-smstjänst är riktigt cool. När jag inte vill verka mindre populär än mina vänner när dem smsar slänger jag av en bön till kyrkan. Bönerna som kommer in väljs ut slumpartat och läses upp i domkyrkan i Göteborg. Så om ni, mot all förmodan sticker dit imorgon vet ni vem upphovsmannen är då prästen läser "Gud hoppas jag stängde balkongdörren efter mig. Annars kan väl du göra det? Pappa blir asarg på mig annars kolon sträck p".

Nej om man skulle ta och dra upp persiennerna och se dagens ljus och kanske stänga av datorn och göra någonting av denna lördagen. Kanske skulle man plugga lite juridik, psykologi eller svenska.  Eller kanske äta.
Eller kanske ingenting hehe.

SJ






FREITAG IM IN LÖVE!

På bussen hem efter dagens simning ringer Pappa:

P- Hej Sebastian jag åker till Göteborg ikväll och sedan ska jag ju till Båstad och spela golf vet du...

S-Jaha...

[Pappas dåliga samvete anländer]
P-Men jag har iaf lagt 100 kronor till godis ikväll och lagt 10 nya par sportsockor till dig på din säng. Det är väl i allafall bra?

Tack Pappa det var precis vad jag behövde! Ha det så bra! :D Klick!

Han vet hur man hanskas med mig hehe. Sportsockar som jag faktiskt behövde.
Nu väntar jag på mina kompisar som ska hjälpa mig titta på TV den här kvällen. Ha de som ett bra där ute!
SJ

MAZA är tillbaka?

Här har man gått hela veckan med inställningen att man skulle få sluta tidigt idag, men icke! Öppnade mailen igår och till min förskräckelse ser jag ett mail från MAZA. Ingen inställd lektion (som tidigare i veckan var "inställd tills vidare")
Den ända räddningen nu är om hon skulle "råka" bli sjuk! Fast det kommer ligga oss i fatet när vi väl kommer igång

NU GICK BRANDLARMET :O på återseende

// ROMME som springer ut ur lågorna

Hjälar asså!

Egentligen vill jag inte stödja den illegala organhandeln i världen.
Meeeeeeeeeen!
Om jag skulle hitta par hjälar samt en svartbetald polsk doktor i en källare för en skaplig penning skulle jag inte tveka en sekund. Allt blir så lätt i vattnet och åter så tungt när man går upp igen.

SJ

ALLT

Om man har ett gammal bröd som börjar bli hårt och äckligt ska man frysa ner det och sedan värma upp det i hög värme. Det känns verkligen som om det vore nybakat.

Om det ska hända saker ska det helst hända på samma gång, koncentrerat och fokuserat på ett par dagar så man hinner få huvudvärk och grått hår av stress.

Man vet att man inte har bra lektioner i juridik då man öppnar boken och läser allt som om det vore första gången man hörde eländet. Även fast vi har arbetat med det i en månad.

Bilden på taklagare på klocktornets tak i dagens bohuslänning gjorde mig avis. Jag skulle också viljat vara där. Nej, jag skulle vilja bo där.

"Uppfylld, af den innerligaste bedröfvelse, öfver det tillstånd, fäderneslandet sig nu befinner uti, och tvungen, att visa Eder sanningen i sin fulla dag, då Riket står på brädden af dess fall" startar Gustav III:S trontal 1772. Jag tycker det var bra, jag tycker han var bra, jag tycker mitt projektarbete är bra jag tycker kavlis baconost är bra, dock kanske lite för salt men då behöver man inte ha bregotts extrasaltade smör under.

Dumma människor försöker framhäva sig som smartare än vad dem egentligen är, och smarta tvärtom. Alla  människor vet väl att Natacha Peyre inte har några ambitioner om att bli raketforskare, men när hon som ett försök att verka "på riktigt" ältar diskussionen om huruvida USA verkligen vart på månen eller inte når hon bottens botten.

TACK!

SJ


Mot bokmässan

Inte nog med att jag ska till bokmässan på Söndag. Jag ska även sälja böcker på bokmässan!!! Jag vet inte riktigt för vad, men det ska handla om internationell politik. Efter mycket om och men tycker jag det ska bli skitkul!
Nu ska pluggas juridik och lägga mig tidigt, ty jag har varit på insändarkväll med luf så jag är trött!

AJöss!
SJ

Förgyller delar av mitt liv!

Har hittat tillbaka till något som stått mig nära om hjärtat i alla tider - hardstyle, jumpstyle, psycho, drum and beat! För ca 2 år sedan förändrades min musikstil drastiskt. Från dunkande bas så saker ramlade ner o högtalare sprängdes till soft 70-90tal. Men äntligen är jag tillbaka!
Drog igång en gammal radiokanal and im back on track. D-Tune - Kingz Of The Music (räckte för att bli påmind om den gamla goda tiden) Tack <33 IM BACK!

Nästa projekt! Hitta någon som har en f*ckad musiksmak som är sugen på ravefestival <3 en dröm som skall uppfyllas!

Låt musiken strömma genom kroppen och basen pumpa!
LÄNGE LEVE BAAAAS

Här kommer ett skönt youtubeklipp på en riktigt go hardstylelåt



// Romme som har hittat rätt igen

"tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen"

Detta kan vara det bästa namnet på ett album, någonsin! Jag tackar Lars Winnerbäck för en ny skiva, behövde detta.
Eftersom jag är en enda i eye damage som lyssnar på honom så känner jag det som en plikt att ge en topp3-lista på de bästa låtarna på "tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen"
1. Ett sällsynt exemplar
2. Järnvägsspår (kan inte riktigt bestämma mig för vilken av 1a och 2an som är bäst men just nu får det bli såhär)
3. Berätta hur du gör
Ja, detta är ju som sagt bara jag intresserad av så ni andra kan ju bara strunta i att läsa :p
I helgen ska jag på bokmässa och lyssna på honom. Jag vill tacka Sebastian (vän och bokmässekamrat) som tipsade mig ;)
/Tilda

Bra avslut på en failande dag

Mycket roligt att ha väntat hela dagen på 1 seeeg ekonomilektion... not! Dock var det trevligt att fika mit das eyedamage. Nu sitter jag på den mycket givande privatekonomin. Fick precis tillbaka proven - great success iaf (83/84 poäng) Mycket lätt prov ;)

// En något gladare Romme

Failande sovmorgon

Att gå upp 06:29 (ja.. tvångstanke) för att ta 07:30 bussen är något jag alltid gör, även idag. Men självklart har minnet svikit mig! Ingen matte! Så det fick bli att spela tower defence till nästa lektion.
Kortfattat - vänta 1½h på en lektion.. Efter den lektionen vänta 2½h för sista lektionen! jippi!


Det firar vi med att köpa miljoner apor! Tower defence 3





// Failande Romme

MORMOR FLYTTAR IN!

Idag stack så mor, morbror och moster till syster på Malta. Men jag svälter inte, ty i samma veva flyttar mormor hem och ska passa mig i en vecka. Kanske mest min lillebror men vem behöver inte lite gamadags moderlig omsorg?

För visst är det gott att ha någon som...
Tar smörkniven ifrån en när man håller på att smöra och säger "de där kan jag göra".
Ber en gå och lägga sig och vila på maten med en chokladbit, istället för att bli befallen att duka av.
Frågar om vi inte ska ta en poker runt köksbordet på kvällen.

Ja att hon hon sedan klagar på att jag bryter fibrena på kläderna när jag inte viker mina dem ordentligt eller tycker att jag är uppe på övertid kl 21.30 är en annan femma. Fördelarna är ändå dominerande.

Reliken från 30-talet är ganska rolig egentligen. En dag hade hon ingenting att göra, så hon ringde telia och sa att hon är värd mer credd av dem, då hon haft dem som operatör i 20 år. Hon bokstavligt talat krävde att få något för den goda kunden hon alltid varit. Sagt och gjort, dagarna efteråt kom så en splitter ny telefon på posten. Lyckan riktigt lyste i henne!

Har även röstat i kyrkovalet och nu ska pluggas.
SJ




It spells like a-g-i-l-i-t-h-y


Grattis Sebastian som vaknat till ytterligare en ny dag i paradiset. Snart ska jag ta bajken till Bruks hundklubb där Anna Matilda och Mollie tävlar, norr om Uggelhult, söder om Hattedalen. Ja, ni vet just där.

Oui, c'était tout de moi
SJ

JAG KÖPTE INGET BUSSKORT IDAG

Sitter barnvakt åt lillebror just nu. Som lön gav mig mamma pengar till att köpa månadskort. Problemet är att jag inte vill ha ett busskort. Visst det är träligt att cykla fram och tillbaka i ur och skur i minus och i svett...
...MEN!
Jag missar i allafall inga bussar!!!
Konsten att alltid på sekunden missa bussar lär jag vara en mästare på. Och alltid samma ilska när man ser bussen rulla förbi, djup och innerlig. Det kan förstöra en hel dag, i allafall en halv. Cykeln dock, den står på sin plats och väntar nådigt på sin herre, färdig att rulla så de ryker om de, om så tvunget.
That's why I love my bike.

SJ

Παρασκευή

Ja, idag är det alltså, som rubriken avslöjade, fredag! :D
Idag hade 3 av 4 av oss en lektion. Den lektionen var dock min mest aktiva på ett tag. Jag återkommer till detta, ska bara förklara bakrunden först:
Igår besökte vi en moské. Där fick vi sitta i 1 timma, iklädda slöjor (inte killarna...sååklart), och lyssna på subjektiv information om islam. Det sas en del saker som varken jag eller mina klasskompisar inte riktigt kunde smälta.
Och nu åter till dagens lektion: Idag skulle vi bara snabbt prata om hur det var igår, det slutade med att halva klassen var som en person och bara spottade ut åsikter mot vår religionslärare. Den korta sammanfattningen blev en hel lektion. Jag är nöjd.
Efter detta gick Sebastian och jag och simmade. Idag gick det mycket bättre än förra gången, då jag var sjuk. Jag älskar vatten och Sebastians ljud innan han hoppar från en trampolin :)
Imorgon är det tävling, önska mig lycka till :)
/Anna-Matilda
(PS. förstår nu vad Christopher menar med att blogg.se inte gillar styckeindelning...Jag blir galen! DS.)

KVÄLL

Nu ska jag se på kvarteret skatan. Sedan ska jag pussla ett pussel på 500 bitar. Det sägs vara bra för nerverna. Nervsvaghet och lätt mental obalans lär vara ett släktdrag från mödernet, lika bra att starta med förebyggande arbete. Ska börja pensionsspara så snart också. Fast först ska röstas i kyrkovalet och opereras för prostatacancer.
Nej nu överdrev jag som vanligt.

Gokväll vänner :)

SJ

Grättis

Eftersom hon inte skryter själv får väl jag göra det åt henne. Idag tog Lisa sitt körkort!
Jag säger grattis och är taggad på en stenhård rallymatch till Dalaberg imorgon ;) wolksvagen VS wolksvagen!
/Anna-Matilda

MIN MAGE SKRIKER

Jag är hungrig hela tiden. Mina tankar uppfylls endast av bilder på mat och vad som ska konsumeras härnäst. Vändorna till kylskåpet blir allt tätare och tätare.

Mamma säger att jag är påväg in i puberteten eller nått.
Så snart ska jag väl börja växa, basrösten anlända, och tonårsrevolten starta antagligen.
Jag och Johan Palm hand i hand.

SJ


fix you <3

Ibland fungerar bara musik.

SOM ETT BREV PÅ POSTEN

Som sagt, behovet av en ny stadsbrand ter sig oundkomligt. Frustationen sprider sig som en löpeld i hela staden Och voìla! Uddevallaborna försöker ta tag i problemet med egna händer, ty storbrand i Herrestad löd rubriken i dagens Bohuslänning. Men ack, en stadsbrand kräver noga planering, helst på kommunal nivå.

Rösta På Sebastian- rösta för en ny Stadsbrand 2011.
Misströsta inte.
SJ


hög

Jag sitter och skriver i ångorna av målarfärg. Pappa målar trappan.
Jag sitter och grejar med min nya mobil <3. Jag har även nytt nummer och om någon vill ha det nya numret så får denna någon snällt fråga mig.
Over and out.
/Tilda

BARA I UDDEVALLA.



Snälla jag måsta bara citera gårdagens 24 timmar i Uddevalla:
"Modig eller dumdristig tjuv? Det kan man undra, då en cykel parkerad precis utanför polishuset på lagerbergsgatan länsats på delar. Stölden polisanmäldes"

Kan tillägga att stölden ägde rum 20 i elva. På dagen alltså.
Då bävefloden inte blev syndafloden förra veckan kan man ju hoppas på ännu en stadsbrand i allfall. Det var på tok för längesedan och något måste göras. Staden skriker efter det. Ty såhär går det när släcka-elden-bygga-nytt-generna inte får komma till uttryck ordentligt. Människor blir mentalt rubbade.
Så imorgon på Fp-mötet kommer jag med seklets hetaste valfläsk: Krav på ny stadsbrand.


Efter en riktigt härlig party-hard helg taggade jag ner på sjön i båten idag.
Life as it should be.
SJ

galen helg

Nu är Lisa arton :)

Firandet började i fredags. Lisa och David (som också fyllde den 12e) kom in gratis på trädgårn, inte alls avundsjuk ;). Lyckad utgång förresten!

Igår var det dock riktigt firande! Tårta, presenter och sånt hos lisa innan vi drog till trädgårn och VIPhyllan! Om man räknar ihop kvällens händelser så blir det nog ändå en bra utgång...Stundvis hade jag så galet kul, man kan inte ha annat än det med de där underbara människorna! Vissa delar av kvällen kunde väl dock varit mer lyckade...för många av oss. Jaja. Jag antar att saker händer och det är inte så mycket att göra åt det. Grattis Lisa i alla fall <3 Och tack alla mina underbara vänner, helt sjukt vad jag tycker om er!<3

Detta blev ett ganska konstigt inlägg, inte mycket innehåll. Jag tycker dock jag fick fram ett budskap.
/Tilda

LEE-BRITT SKA DÖ!




TACK GUD VÄLDIGT MYCKET FÖR AVDANKADE SVENSKA C-DOKUSÅPOR PÅ YOUTUBE!!!
Människor som Olinda kan man bara älska!
SJ

ADHD

Jag skar mig nyss på osthyvlaren. Idrottsläraren Stig klagade på att jag inte kunde gå stavgång rätt "Sebastian ta i, peta inte bara med stavarna i backen" sa han med en besviken stämma.
Ibland kan man verkligen få sig själv att känna sig värdelös.
Just det jag hade ju ADHD. Det förklarar allt.
=)
SJ

ADHD

Jag har svårt att koncentrera mig. När jag kommit på något kreativt(bara det att jag är kreativ! )att göra måste jag göra det nu, bara nu. Om jag misslyckas rasar hela världen och jag är beredd att ödelägg allt i min omgivning. Eller ja, jag slår näven i bordet och skiker "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa".

Men ändå det borde räcka till ett ADHD!
Ty den nya innesjukdomen stavas just så. Alla konstnärer, författare och tv-profiler ska ju helt plötsligt diagnostisera sig själva med detta. Inte mer än rätt att jag också ska gör det.
NU ska jag cykla ner till lufmöte som en betydligt lyckligare man, Ha de! :)
SJ

Sverige

Idag har jag sett en riktigt dålig fotbollsmatch. Sverige vann dock men inte av egen kraft, en maltes knä hjälpte oss till de 3 poängen.
Det som kanske var lite underhållande i denna match var en maltes huvud som såg ut som kassler. Kul att man kan glädjas åt andras olycka!
Jag vill knappt ge någon svensk godkänt i denna match men om det ska bli en så röstar jag för Safari. 1, för att han inte gjorde bort sig fullständigt. 2, han har ett sånt underbart namn! Vem vill inte heta Safari liksom!?
/Anna-Matilda har talat

ÖPPET BREV TILL SYSTER




Känner ett smygande behov att återupprätta dig. Så jag gör det här, nu när du är på Malta igen. Jag vet att en luddborttagarmaskin inte var världens bästa 20-årspresent. Jag vet det. Och jag kunde naturligvis inte veta att den skulle komma att förstöra en av dina tröjor. Så jag tänker gottgöra dig genom att skicka ner kvarteret skatan säsong 3 inom en snar framtid samt ett litet poem som jag har skrivit om dig alldeles själv. Eller ja, David Guetta skrev, jag gav honom idéen. Eller ja han skrev den jag tog den.
Tyckte att bilden och texten passade så bra ihop hehe.

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighbourhood whore


Hoppas dettta var tillfredsställande.

SJ


23.43

Som de flesta vet är inte jag (eller någon annan på denna bloggen för den delen heller) fullt normal!
Därför får ni nu ren och skär underhållning! Trött som otrött!



All yours Lisa Simonsson

SÖNDAG, DET SÄGER SIG SJÄLVT.

Man har varit borta från telefonen i mer än 2 timmar. Får panik. Tänker att nu har jag missat något viktigt sms eller samtal. Någon har blivit besviken på att man inte har svarat den. Upptäcker att ingen försökt få kontakt med en. Inte ens ett endaste litet sms. Man får panik. Ingen bryr sig.

Alla bara tänker på sig själva, ingen bryr sig om mig.


Nej, ibland får jag påminna mig att jag kanske inte är jordens medelpunkt, även fast det inte är vetenskapligt bevisat förstås.

SJ

C'est Dimance aujourd'hui




Snart ska jag besöka min Farmor och Farfar, eller främst: jag ska besöka deras matbord! Hehe äter så jag balanserar mellan liv och död när jag är där, så gott är det. Men i och med att jag ska börja deffa, ser jag det inte sm ett problem.

För er andra erbjuder jag er farmen-Qristina VS Nalle Knutsson action.
De svenska c-dokusåporna måste va en gåva från gud till världens folk, vid sidan av pencillinet och hjulet såklart.
Det bästa är när nalle bemöter kritiken om att hans show suger med orden: "Jag har i allafall inte knarkat", med en åsyftning till Farmen-Qristina.
Njuut.
SJ

NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN DET ÄR DAGS FÖR FAMILJE GENI!

Uppdatering från Johanssons!
Ikväll har jag passat på att umgås med familjen. Speciellt med syster som lämnar riket redan på tisdag igen. Vi har spelat familjegeni och lillebror 9 år vann. Vilket var orättvist då han tvekade på i vilken kontinent noshörningarna lever i, och mamma hade till och med mage att hjäpa honom. Men jag e inte bitter för det. Absolut inte.

Nu ska jag läsa "ungdomsår" av J.M Coetzee, nobelpristagare år 2003.
Roligare än såhär blir det inte.
SJ

Ps. längtarlängtar till nästa fredag. Då blir vi farliga!!! ds.

en ny prövning

Imorgon är det återigen dags! Sebastian och jag ska ta tag i våra liv och gå till simhallen.
Som ni kanske har förstått så älskar jag vattnet och simning och om man är med Sebastian så blir saker sällan tråkiga. Detta kommer bli bra^^

Dagens jätteilla är ju dock att jag plötsligt har blivit förkyld. Ska man träna vid förkylning? Nej. Kommer jag träna ändå? ja.

I matsalen idag diskuterades balen. Ja, det är långt kvar men man kan väl få ha något att se fram emot eller? Balen ja. Lisa och Romme är ju liksom redan upptagna medan Sebastian och jag är mer eller mindre (beroende på vem vi snackar om) jätteoupptagna. Därför kom vi fram till att det nog får bli en kompisdejt på denna bal mellan oss två om vi inte på något mirakulöst sätt faktiskt hittar någon innan dess. Det KAN hända, mirakel händer...Om gustavsbergsdagen blir inställd kan allt hända! Ska bara göra en sak tydlig nu Seb: pacta sunt servanda! xD

Annars var skolan lite tom idag. Lisa körde halkan och det är inte det samma utan dig!

DOCK måste jag bara berätta om dagens och kanske årets glädjeämne! Spanskan är borta ur mitt betyg! Jag hoppas att hon som förpestade hela mitt betyg får en tråkig och kort pension...(a)

Nu ska jag gå och få panikatacker över mitt arbete i psykologi!

/Tildaa

REVOLT

För er som inte hann skriva "Sebastian jag skulle kunna göra allt för dig, kommer så fort jag kan och ger dig ett officeprogram" vill jag bara meddela att Romefors redan erbjudit sig! :) Tack ändå allihopa.
Detta resulterar per automatik att Romme dubbas till riddare av den gyllene bratwurst orden.

Mamma klev in i rummet igår och inledde en konversation.
 

Sebastian, om vi skulle ta och övningsköra en dag?
Nej jag ska inte ta körkort!

Men Sebastian de är på tide... 

Nej kommer inte på fråga jag ska inte ha något.

Men du har ju peng..

Nej jag ska ut och resa och spendera vartända öre nästa når!

Men Sebastian överväg..

Så är det punkt och slut.

Jaha men..

Okej jag försöker bara tonårsrevoltera lite som alla andra jävla snorungar i det här landet verkar göra utom mig. Förlåt vi övningskör imorgon
.

SJ

.......................................

Om det finns någon vänlig människa som har microsift office programmet, alternativt kan ladda ner det till mig, så skulle jag vara evigt tacksam. Har inte mest tålamodspoäng just nu när jag inte lyckas med någonting. snart dör jag. Hjälp mig.
SJ

GUSTAV III RULES!



Gustav III:s påverkan på det svenska samhället är namnet på mitt projektarbete som jag startade idag. Inte helt oväntat gick jag rakryggad in på stadsbiblioteket och sökte och hittade passande böcker.
Och ja, jag är inte bitter eller så, men bibliotekets taffliga försök att gardera sig emot svininfluensan är bara patetiskt. Nästa gång jag kommer står dem där med sina likgiltiga miner bakom munnskydden. För hela Uddevallas befolkning springer ju liksom ner det bibliotketet dagarna i ända så man förstår deras behov.
Fast tvärtom.

Vill också ge dagens BRATWURST till Lisa som gjorde det tidigare inlägget. Känn dig hedrad!

SJ



Hej hopp

Hej alla, jag lever fortfarande, villebara säga det! Tog mig friheten att byta bakgrund också, kännde att den gamla var lite tråkig :)

Hej på er / Lisa

Bibblan

God afton!
Idag besökte jag bibilioteket. Av en så pinsam anledning så att jag inte ens kan skriva ner den på denna blogg, har jag förlorat en bok som tillhörde biblioteket. Tänkte väl att det bara var att gå dit och betala en skälig avgift för denna synd, men så icke. Jag mötte en grådassig bibliotikarie naturligtvis.

Hon: Ja du, det blir 200 kronor då.
Jag: Jaha!? (rynkar på näsan) här får ni dagens kulturbidrag!
Hon: Bidrag? kompensation av en förlorad bok skulle jag vilja säga.
Jag: Du, den där boken var knappast värd 200 kronor. De ska jag tala om för dig!

Utan att invänta svar vände jag på klacken i riktning mot utgången.

Herre min gud, vad sval jag kände mig. Nästan iskall.
SJ


Tjaaa

Jag är hemma igen och Grekland var underbart. Jag kommer troligen att blogga sönder om alla händelser men just nu ska jag äta. Håll till godo ;)

/Tilda

Som en ängel- fast tvärtom!

Jag hostar misstänksamt. Torra svininfluens-hostningar. Men jag ser fördelar i det hela. Jag kan smitta personer som jag tycker kan behöva en liten influensa. Jag har valt ut de helt aningslösa "vännerna" Krille och Sofia idag. Vi ska till skeppsviken och "bada", oanandes mitt verkliga syfte.
Jag njuter.

SJ

Privatekonomi

Sitter och avnjuter 2 härliga timmar med frågor som "vad innebär att ett företag är börsnoterat" Tack för mig! 

// Romme  

RSS 2.0