SÖNTAG

I mitt rum har jag trenne krukor med varsin växt i. Den ena är så stendöd en växt kan va. Den andra har dödskramper och kämpar för livet. Jag kan fortfarande se gröna blad. fast mest på golvet. Och så min tredje, min stora älskade fikusplanta lyser som solen själv i mitt rum av friskhet och klorofyllöverskott.
Orättvist och oansvarigt tycker ni. Jag är villig att hålla med.

Söndagar är en dag för reflexion. Ibland kanske jag drar allt lite för långt, men jag tycker jag hittar en koppling till mina växter och situationen i världen.  En tredjedel svälter till döds, en tredjedel kämpar tappert för för att överleva ytterliga en dag, och så en tredjedel som visst kämpar, men annars lever à la Richie Rich.

Världen är inte rättvis.

the ess and jay

NEW PHONE



Icecool as I am köpte jag ny orange telle igår! På tåget hem fnittrade jag och davve, som de små fjortisar vi mentalt sett är, åt alla små lustigheter vi kunde hitta i telefonen hela vägen hem! Mycket råligt!
Lite klädor blev köpt också. inte så mycket att fnittra åt kanske, men för nodvändigt för att ratas.
Snart ska ätas  muchos med tårta hos bror, dö av avund.

Votre Sébastièn.


PROJEKTARBETE



Gustaf III:s regeringstid eller Sveriges ordförandeskap inom den europeiska unionen, vilka utav dessa ämnen ska bli mitt projektarbete. Detta är frågan. Ordförandeskapet är nog mycket lättare ocg klassföreståndarenn verkar gilla det. Men Gustaf III skulle vara så mycket roligare att forska om!
Sex dagar kvar att fila på detta.

Nu ska jag se på Da vinci koden för fjärde gången. För bra för att ratas.
Adjöss!
SJ

Förresten, jag saknar min pärla till blåa cykel. Tänker på den varje dag...

Inget att hånas för.

Jag bjuder inte på att jag råka skriva deffa som deatha i föregående inlägg. Jag har korrigerat nu och det är inget att håna mig för. Jag bjuder alltså inte på den misssuppfattningen. Sorry.
Eller NEJ Upprättelse!  Jag kan inte ha stavat fel på ett ord som inte finns!
1-1 sebastian-David

ps. ska aldrig mer försöka mig på ungdomliga uttryck i hela mitt liv. punkt och slut ds.
SJ

DEFFA IS THE WORD

Ååå jag bara väntar på att bli hungrig. Mammas tacosallad bara står där i kylskåpet och väntar  på mig! Hur svårt kan det va? P R E S S A  S E B A S T I A N !

Idag har jag badat med Terror, Dj-Lapesh and lady Uggel. Coola som få satt vi där i det stilla dugget och var lyckliga. David gav mig tipset att jag skulle börja deffa  nu när jag slutar badmintonen. Alltså, sitta hemma och fetta i mig chips, fläsk, och pizza i syfte att skaffa mig något mellan skinnet och benen. Något att bygga muskler på, vem vill inte ha en fet käkmuskel liksom? Eller kunna snurra 360 grader med  lilltån?

-Händer ikväll sebastian då?
- Nej inget speciellt, ska hem och deffa bara lite.

Låter helt okej.
SJ

CLUB GOA




                        Jugge och Nalle

Tittar på club goa klipp på youtube. Måste leta upp någon samlingsbox med programmet. Älskar fan skiten!

SEBASTIAN JOHANSSON

LITE ALLVAR KANSKE

Jag har alltid varit en israelvän. Alltid försvarat landet då det varit i alltför mycket blåsväder. Men den här gången kan jag inte göra det hur mycket jag än försöker. Deras okunnighet om det svenska samhället och deras ageranden överhuvudtaget är oerhört pinsamt. Jag rodnar nästan när jag läser artiklarna som citerar israeliska regeringsmedlemmar. Att utkräva ursäkter av en regering för en fri och oberoende tidnings artiklar är ologiskt och korkat.
Varför skaffa sig ovänner i onödan Netanyahu? Det gör ont i mitt hjärta.

SJ


DÅ VAR MAN ENSAM PÅ DENNA BLOGG

Ja sanna mina ord, denna veckan har jag ensam vårdnad om eyedamage, något annat skulle kännas overkligt nu när tildovic är i Grekland.

Efter lite ännu mera kalas slappas det. Jag hittade en tidning i soffan som heter "kropp & hälsa". I brist på annan lektyr plöjde jag igenom den och hitta avsnittet "10 kreativa kickar som kan förgylla din vardag."
Låt mig citera några utav tarvligheterna.

  • Umgås utan ironi en hel dag
  • Använd fel hand en hel dag.
  • Skicka knasiga grattis till folk som inte fyller, och vänta spänt på vad du får för reaktion.
  • Lär dig tre nya svampsorter.
OM jag skulle varit Sebaschtian 18 medlem av fritzlfamiljen under jorden, skulle jag förmodligen svällt upp till en luftballong och seglat till månen efter någon av dessa aktiviteter. NU är jag dock Sebastian 18 år uddevalla 2009.
Jag höjer inte ens ögonbrynen.
Likgiltigheten består.
Förlåt mig.
SJ

SOON PARTY AND I'AM ALREADY DEAD.

Godis är det ända som gör mig lycklig. Citat Sebastian Johansson.
Jag är en mycket trött man som just lämnat ett kalas och ska vidare till joakim för att fortsätta firandet av meine schwester. Sa jag att hon fick en luddborttagrmaskin utav mig i 20 årspresent? Hon brast ut i tårar omfamna mig i aldrig tidigare skådad förtjusning och hoppa upp på bordet och dansa av lycka och skrek " ÄNTLIGEN ÄR JAG ÄR BEFRIAD FRÅN LUDDHELVETET". Eller ja, hon kunde gjort så. Hon borde gjort så.

Ur askan i elden.
SJ

Ελληνική Δημοκρατία

Nu sticker jag till Grekland!
Detta är första gången sen jag var 12 som jag ska befinna mig under nordtyskland! Detta kan bara bli spännande! xD

Jag hoppas alla får det underbart här hemma, dock inte för underbart för det kan vänta till den 29e ;)!
Dagens grattis går förresten till SP07E som både slipper ha matte sista lektionen på fredagar och som har fått världens skönaste svenskalärare!

see you later crocodiles!

/Anna-Matilda

JAG VILL BLI KORSFÄST

Jag vill ha en spikmatta. Alla jävla svenskar blir så jävla lyckliga utav att lägga sig ner på ca 4875430 spikar  var och varannan kväll. Nej jag vill bli korsfäst, tänk er själva och springa till ica med världens masivaste kors på ryggen, och småprata med grannen i kön om väder och vind precis som ingenting hänt. Samtidigt som är i sjunde himlen naturligtvis, för alla mår ju så jävla gott av att bli lite korsfäst. Sedan kan man ju ha lite kors-fest efter korsfästelsen hehe, fiskedam med olika krusifix, capture the cross och hela havet stormar, fast med kors då alltså. Succé är ordet ni letar efter där hemma.

Apropå att bli korsfäst ,  idag fyller syster 20 år! Dagens brattwurst i 12:e storleken i guld till henne!

Nu ska skolfotograferas!

SJ

MAT

Väl hemma från stranden ropade magen efter föda. jag försökte leta fram maträtter ur mitt register: spaghetti, bacon, smörgås, tevatten, fruktsallad, knäck, utan att hitta något passande.
Men så, voilà, kom jag på att jag kunde göra varma mackor sedan en tid tillbaka. Även fast det är som mackor, fast varma känns det så mycket proffisionellare och matigare när de har varit i ugnen. Alltså slängde jag in tre stycken i ugnen och luta mig tillbaka vid datorn. En halvtimme senare funderar jag på varför folk inte kan vänta med sina jävla påskbrasor till påsk då de stinker bajs, men upptäcker till min förvåning att det luktar från ugnen. Men hungrig som man var slängde jag i mig alla tre cancerbrända mackorna, med ett ännu sämre matlagningssjälvförtroende än innan.

En botten jag inte trodde fanns nåddes.

SJ

dagens bråååa

Om Sebastian får dela ut dagens så får jag! Idag delar jag ut min utmärkelse "dagens brååååa" till mig själv xD

Ja, detta ÄR egoistiskt men det är faktiskt inte varje dag man tar körkort :D
Jag är även eye damage villiga chaufför för en tid framöver ;)

/Anna-Matilda

Dagens bratte

De finns så många här i världen som man skulle vilja ge dagens bratwurst till, men som ni alla vet finns det bara en endaste dagens bratwurst per dag... Och det är sorgligt. Jag hade helst bara viljat vräka ut brattar till allt och alla som är bra här i livet, men då skulle de bli inflation. Och då skulle inte mina brattar vara värda något ändå, typ lika mycket som en zimbawisk dollar. Inte mycket alls.

Men någon måste få den, och idag efter noga överväganden, erhåller Erik dagens brattwurst för dagens goda segling framför allt. Att kryssa ut till kråkan för att grilla, bada och förtala Roland Utbult var verkligen den ultimata avslutningen på årets sommarlov.
Ibland behöver inte livet vara svårare än så här.

SJ

LÖGNARE!!!

sure bacon sjukhuset!!!
Borgländskan kom instormades i klassrummet med ett körkort, inte med ny tejp på axeln.
men lika bra var det, man får väl säga grattis då!

SJ


SP07E

Det är alltså denna klass jag börjar imorgon. den är skrämmande lik SP2E xD

Vi fick vårt schema idag och var snabb med att sprida ut budskapet att detta i fråga är ett mkt otrevligt och opassande schema. Gud finns inte och i dessa tider märks det xD

Jag börjar dock min skolgång med att inte komma xD Sjukhuset går alltid först :P

/Anna-Matilda

peppning

Nu är det slutspurten på sommarlovet och skolångesten kommer smygande...Jag kan dock inte vänta mer! Detta beror inte på att jag längtar såå efter att ta upp en matte C-bok eller sätta tänderna i en bränd morotsbiff, det beror såklart på Grekland! På lördag bär det av och detta ska bli en resa som jag aldrig någonsin kommer att glömma.

På tal om skolan så kollade jag in min studieplan idag och insåg att vår nya naturkunskapslärare såg sådär roligt ut, hoppas hon är trevligare än vad kortet angav xD
Jag såg även att vi blivit av med vår svenskalärare mitt i B-kursen. Det var väl onödigt? Ska även meddela att Sebastian är i tårar efter detta chockbesked.

Idag såg jag Niland tanka sin bil.

/Anna-Matilda

Söndag

Hej, Sebastian framför datorn, bered er för uppdatering av mitt amazing life!

Idag ska jag som den fromma pojken jag faktiskt är, helga Guds vilodag. Inte lyfta ett finger i onödan, ryggen ska förbli okrökt denna dag. De oväsentliga sysslorna som att laga mat, städa och öppna dörrar kan hedningarna i familjen göra en dag som denna. Eller jaa, göra som dem alltid gör dvs. hehe.

Men idag kommer faktiskt schwester hem från Malta. Vi sågs senast i början av mars när vi åkte skidor. De känns faktiskt längre och längre sedan ju mer jag tänker på det. Men kul kommer de bli, lite liv i vår apaticlove-family!

HEYDAA
sebashtian.

varning tungt inlägg!

(Borde det stå på linda rosnings pattisar!)

Nu till allvaret.
Jag känner ingen mer långsiktigare människa än mig själv. Om något blir fel, hur litet det än må vara, kan jag hänga upp mig på det i flera dagar. Detta är min sämsta egenskap, och den främsta anledning till olycka i mitt liv. Jag skulle vilja kunna släppa mina übersmå problem i vardagen i den stunden jag får dem, för hur mycket bättre blir det att sura över dem i sin ensamhet mellan 4 väggar dag efter dag?
Man ska inte gråta över spilld mjölk helt enkelt.

Detta torde vara ett skolexempel i tonårblogginlägg. Men jag e faktiskt arTON år, med en hjärna i utveckling och hormoner i överflöd!

Davve jag och anna ska tydligen till ljungskile nu och titta på hästtvävling med Boström i Spetsen. Sånt man zappar förbi lika snabbt mann hinner uppfatta det på tv:n. Men jaja, kan bli skönt att komma ut lite också.

-Over and out-
ESS-JI


glad fredag folk

Även om det är sommarlov så är det ändå nåt speciellt med fredagar! Älskart!

Ikväll så blir det budgetutgång för min del. Det är gratis inträde på Harrys (innan 24 för de som har samma snåla planer som jag) och det ska bli en nykter tillställning...Summa sumarum är alltså en helt gratis och kontrollerad utekväll som kan bjuda på mkt dans och skratt. :) Sen skadar det ju inte att en av mina bästa vänner är med och hennes nya vän...:)

/Tilda

Dagens bratte!

Dagens bratwurst går såååååååååååååååå mycket till Roland Utbult som bytte från folkpartiet till kristdemokraterna idag. Ingen saknar dig, bördan från våra axlar har släppt. NU kan vi ta hem den här kommunen folkisar!

Efter had work är jag så hemma igen välbehållen
Tack gode Gud amen.
SJ


Dagens bratwurst.

Kärälskliga bloggläsare!

Idag vill jag presentera en ny utnämnelse på denna bloggen. Momentet komer att kallas "dagens bratwurst" och ges till människor som förgyllt min vardag eller satt in pengar på kontonr. 3932649, glöm dock inte att bifoga namn. Typ.
Idag vill jag själv ge mig en gyllene bratwurst dels för jag för tredje dagen i rad gått upp kvart i fem pch arbetat åtta timmar, dels för att jag instiftade denna prestigefyllda utmärkelse som kommer sätta guldkant på mina medmänniskors liv. Natuligtvis.
Jag hoppas aven att ni alla förstår och jag per automatik är stormästare över den gyllene bratwurstorden nu. Ingen annan.

Men idag är jag villig att dela min bratwurst med megakillen som skrev en recension på prisjakt.se om mobilen jag vill köpa(sony ericsson w508). De va nog den bästa mobilrecensionen jag någonsin läst i hela mitt liv. Mer sånna människor till världen tack!
ENJOY.

Smärt å smidig!
Grymt snygg i vit.
Brett mellan knappar = underlättar när man sms:ar.
Batteriet är bättre än det som att i min gamla opel vectra, betydligt mindre också.

Kamera å sånnt jocks är ointressant, köp en riktig kamera istället.
Enda som jag kan klaga på (i-landsproblem) är att uttaget sitter på sidan som på typ alla ericsson mobiler och inte undertill. Förstår inte poängen med det. Kör dock Ipod så berör mig ändå inte.

Skoj med extraskal som man får med. Fick dock det blommiga med fjärilar på ("jippi") så det lär ju tyvärr bara samla damm tillsammans med andra kablar, bruxar, en sjukt liten vetekudde (ingen aning hur den hamnat där) å annat skräp som kommer att ligga där till nästa istid har dragit förbi.

Jo, en annan sak också. Hade svårigheter att få upp skalet på baksidan för att sätta in sim-kortet. Jag övervägde seriöst terroristsabotage eftersom det tog mig typ 10 min att få upp skalet. Såg framför mig hur det satt någon i ett fjärran land å flinade åt mina patetiska försöka att bända upp skalet samtidigt som jag tänkte att nu närsomhelst går skiten sönder. Att ta i beaktning dock är att jag har finmotorik som en 86 åring med parkinson som precis av misstag har limmat ihop fingrarna.

För typ 2100 så är den sjukligt prisvärd, köp 2 vetja!


SJ

Åska!

Jag hör att de  mullrar till ordentligt där ute. Eller jaa, jag hör min mor skriker entusiastisk att de kommer bli storm/orkan/cyklon/ och att blixten förmodligen kommer slå ner när som helst, vart som helst, förmodligen i vårt hus.
Ja hon säger detta som sagt med entusiasm. Ty detta lär va dagens mest spännande händelse för den semesterfirande modern. Så snart laddar hon upp med stearinljus i hela hemmet ifall proppen skulle gå.
Hon kan ju alltid hoppas.
Min  överraskning för dagen va nog när jag upptäckte att Tilda numera saknar bilddagbok! Starkt Tilda! OM de inte vart för att jag är världens mest nyfikna människa hade min också rykt direkt!

EDERT AV HJÄRTAT SEBASTIAN.

Trägårn

En "salongsberusad" Tilda är nog bland det roligaste man kan se i denna staden. Detta var min sammanfattning utav gårdagens utekväll. Tolka det bäst ni vill *blinkblink*.

Vill även tillägga att malin sundberg var det nyktraste jag har sett EVER. Hon bara kom, var spiknykter, typ överdrivet nykter och sedan gick hon igen. Shitt jag har aldrig sett en nyktrare aura runt en person någonsin.
På tvärtomspråket alltså.
Det var en snygg utekväll får jag allt säga, tack allt och alla.
Nu ska jag äta kaka.
SJ



Antoher day another drama

En av aftonbladet huvudrubriker idag:
"George 25, gömde pistolen under fettvalken, kroppsvisiterades 4 gånger". I USA hände detta naturligtvis.
Funderar starkt på att göra lite saqmma sak ikväll med mina cider när jag ska in på Trägårn. Fast ja, mellan revbena då alltså.

Ikväll ska borglänningen firas, ikväll blir vi farliga!!!!

Ajösss!
SJ

ja må jag leva!

Jag fyller 18 idag! ...Ja, va egentligen bara det jag ville få fram xD

Ses på trädgårn ikväll :)

/Anna-Matilda

Kampen mot klockan

Detta är även rubriken på min kommande bok som jag ska ge ut efter ett pr år på journalisthögskolan. *blinkblink*.
Hur jag än gör, hur mycket tid jag än har, slutar det att jag springer, stressar och kämpar för att hinna ifatt klockans sekunder. Kampen är kronisk, jag har försökt bli kompis med klockan, planera nogrant, vara ute i god tid, men det faller alltid efter ett tag. Vi förblir bittra kombatanter.
Exempel, ska med bussen, har en timme på mig. EN timme att ta på mig ett par skor och ge mig av til busshållplatsen 1 min bort. Ändå slutar det med att jag springer ut med oknytna skor, halvfärdig frisyr och jackan i handen.
Ibland hinner jag ibland inte, vilket leder till världens stressigaste rush, om så målet ligger fem kilometer bort.
Snacka om att försvåra livet för en.

Jag tror att det helt enkelt kan bero på att jag hatar att sitta och vänta. Och att jag är en stor tidsoptimist. Lyckan är att jag ser bussen komma mitt under rushen och hinna med i sista sekunden. Kan inte sitta och vänta i ens fem minuter utan att bli irriterad.
Ha överseende med min opunktlighet mina vänner. Jag ser det som en sjukdom.

SJ


ps. mina initialer bekräftar endast det faktum att det inte är meningen att jag ska vara i tid ds.

en möjlig långfredag

Jag har väntat och väntat och väntat och imorgon är det dags! Imorgon fyller jag 18!
Idag har jag gjort allt för att tiden ska gå och det har gått ganska bra ^^ Jag tackar Lisa för denna hjälp!

Party imorron då ;)

/Anna-Matilda

den sjätte augusti som är en torsdag.


Dj-Fågelbo har vaknat. Festen kan börja.

SJ

frustration

Jag kanske bloggar mer utförligt efter att jag har lugnat ner mig lite men just nu måste jag bara få ur mig vrede!

En läkare ska lyssna på sin patient. En läkare ska inte öppna med frasen "hur är det med pappa då?". En läkare ska fatta att man kanske ska komma på nåt nytt än sjukgymnastik och inte bara remittera till nya hela tiden.
Jag vill aldrig mer gå tillbaka till vån 4 på Uddevalla sjukhus.

/A-M

Je fais la lessive!




Har ett avbrott från tvättandet just nu. Mamma väckte mig med orden "Idag ska du lära dig tvätta". Så det var bara att bita i det sura äpplet och tvätta duntäckte efter duntäckte.
40 grader strykfritt, 40 min, OK-knappen. Sedan tvättmedel samt sköljmedel. Och  voìla!
Återkommer senare om reslutatet och eventuella skador. Håll er tillgodo.
Ps. Gurre är min lilla tamagotchi hehe ds.

SJ

en vecka, 300 000 timmar

Ja, jag fyller år på lördag men det verkar inte bli någon lördag! Det känns seriöst som om denna dagen har bestått av 30 timmar hittills och den har 30 mer att ge...Denna veckan kommer gå så otrooligt långsamt. Men sen, sen när det väl blir lördag, då är det fest!

För att få denna veckan att agera som en snigel som i alla fall skyndar sig till bussen så har jag en del inplanerat. Imorgon ska jag hälsa på den kära överläkaren på ortopeden igen...Detta tror jag är tredje gången som jag ska hälsa på denna människa och jag förstår inte varför. Varje gång jag har varit hos honom blir jag bara nedstämd eftersom varje besök resulterar i att han inte kommer på nåt vettigt förutom att jag ska träna sjukgymnastik. Men om man nu har tränat sjukgymnastik sen man var 14-15 år och axeln faktiskt fortfarande går jättemycket ur led så kanske det är dags att börja fundera i nya banor?
Jag förväntar mig alltså inga mirakel imorgon.

På torsdag ska jag till Göteborg. Jag ska köra bil dit och när jag kommer fram ska jag också köra bil...Dock kommer det vara halare på detta ställe.Del två av fyra i dramakomedin "Anna-Matildas försök till körkort" ska alltså avklaras. Önska mig lycka till.

På fredag är det ännu en gång kroppen som står i fokus. Denna gången är det ryggen som ska få sig en omgång. Efter naprapatbesöket är det dags att starta upp med körskolan igen efter 3 veckors uppehåll.

Sådär, nu fick ni mitt liv på ett silverfat.

See you later, crocodiles!

/Tilda

IT'S SUNDAY YOU KNOW

Det är söndag, det är ångest. Dock utan orsak inbillar jag mig. Men traditioner ska hållas, mysångest på söndag och godis på lördag. Snart kommer dock dave och räddar mig. Vi ska ut och springa, och vipps så är allt underbart igen. För mitt liv är underbart. Ijenkligen.

Ess och JI

RSS 2.0